A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Засідання освітянської комісії районної ради

Дата: 15.12.2015 08:00
Кількість переглядів: 817

 15 грудня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань духовності, освіти, культури, молоді, спорту, туризму та засобів масової інформації.

 
У ході засідання обговорили низку питань, які плануються винести на розгляд чергової сесії, серед яких: про програму інформаційно-аналітичного забезпечення Звенигородської районної державної адміністрації на 2016-2017 роки, мета якої реалізація державної інформаційної політики, спрямованої на утвердження свободи слова, створення сприятливих умов для розвитку і поліпшення інформаційної структури Звенигородського району. Створення належних умов для висвітлення у засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті діяльності органів  влади у соціальній, економічній, правовій, культурній, екологічній та інших найважливіших сферах життя. Забезпечення доступу до інформації шляхом оприлюднення публічної інформації, розпорядником якої є Звенигородська районна державна адміністрація. Забезпечення інформаційно-аналітичного потенціалу райдержадміністрації. Програма фінансової підтримки газети «Шевченків край» на висвітлення життя територіальних громад, діяльності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування у Звенигородському районі на 2016 рік, головною метою Програми є реалізація організаційних і економічних заходів щодо підтримання насиченості місцевої комунальної періодики в місті і селах району, доведення в перспективі тиража районної газети до 3000 примірників, забезпечення органів місцевого самоврядування, культурно-освітніх закладів газетою “Шевченків край” за рахунок відомчої передплати.

 Програма фінансової підтримки районного радіомовлення на висвітлення діяльності органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в Звенигородському районі на 2016 рік, метою програми розвитку і фінансової підтримки районного радіомовлення є систематичний підхід в ефір програм районного радіомовлення. Розглянуто також ряд інших питань які стосуються освітянської галуз,і в результаті обговорення членами постійної комісії були прийняті відповідні рішення.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь