A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

З побажаннями щасливого майбутнього

Дата: 10.07.2017 10:39
Кількість переглядів: 1118

30 червня  в ДНЗ “Звенигородський центр підготовки й перепідготовки робітничих кадрів” відбувся випуск учнів групи № 2 професії "Сировар. Маслороб".

В урочистих заходах взяли участь голова райдержадміністрації Василь Довбуш, заступник міського голови Сергій Куліков, адміністрація навчального закладу, викладачі й майстри виробничого навчання, батьки та рідні випускників.

Голова райдержадміністрації Василь Довбуш виступив з привітальним та настановчим словом, побажавши випускникам кар'єрного зростання, світлого майбутнього та достатку. До привітань приєднались директор навчального закладу Сергій Рубан,  майстер виробничого навчання та класний керівник групи Антоніна Нагиба, викладач спецдисциплін Валентина Козій.

Директор та заступник із навчально-виробничої роботи урочисто вручили випускникам їхні заслужені атестати про отримання загальної середньої освіти та дипломи робітничих кадрів. Також учні були нагородженні грамотами за участь та перемоги в олімпіадах із загальноосвітніх предметів, за перемоги в конкурсі "Кращий з професії "Сировар. Маслороб", за активну участь у концертах та спортивних змаганнях.  Зачитали подяку від ТОВ "Гайсинський молокозавод", де учні проходили виробничу практику.

Випускники щиро дякували класному керівнику групи, викладачам,  які протягом трьох років були їхніми наставниками, за отримані знання та терпіння, а  батькам — за любов та підтримку. Батьки  випускників  вітали своїх дітей з отриманням спеціальності й бажали успіхів у дорослому житті, дякували педагогам навчального закладу та пригостили присутніх смачним короваєм.

Концертна програма була яскравою та насиченою: співали випускники й учні закладу, абітурієнти, емоційного піднесення додав виступ танцювального колективу "Смайлики".

 

За матеріалами районної

газети "Шевченків Край"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь