A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Зустріч з роботодавцем щодо інноваційних підходів у роботі служби зайнятості

Дата: 01.11.2016 10:43
Кількість переглядів: 1103

      В наш час роботодавці здійснюють пошук персоналу, або рекрутинг, використовуючи різні підходи та джерела інформації, основними джерелами є: база даних Держаної служби зайнятості, внутрішні бази компаній, сайти пошуку роботи.          Аналізуючи сучасні тренди українського та світового рекрутингу, процесу добору персоналу, можна відзначити, що один із найактуальніших методів добору персоналу та пошуку роботи - використання відеоматеріалів.

Служба зайнятості пропонує роботодавцям, які шукають працівників на вакантні робочі місця, використати такий інноваційний підхід, як запис та розміщення на веб-сайтах відео-вакансії. Відділ взаємодії з роботодавцями Звенигородського районного центру зайнятості проводить робочі зустрічі з роботодавцями, під час відвідування, на семінарах та в телефонному режимі щодо використання інноваційних підходів у роботі служби зайнятості.

Начальником відділу взаємодії з роботодавцями Звенигородського РЦЗ Ж.Федоренко 26 жовтня 2016 року проведено робочу зустріч з приватним підприємцем Бовтуленко О.С., який є керуючим продовольчим супермаркетом «Асорті». В ході зустрічі роботодавцю запропоновано записати відео про наявну вакансію продавця продовольчих товарів для розміщення його на сайті Черкаської обласної служби зайнятості. В результаті зустрічі відзнято відео про вакантне робоче місце, що надасть можливість розширити коло шукачів роботи, які зможуть ознайомитися з інформацією про вакансію, вимогами до кандидатів та особисто побачити місце та умови праці.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь