A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

День відкритих дверей на виробництві.

Дата: 21.09.2016 10:56
Кількість переглядів: 812

          21 вересня 2016 року  Звенигородським районним центром зайнятості був проведений  «День відкритих дверей на виробництві» в ТОВ «СІРІУС-АГРО», яке знаходиться  в с.Водяники Звенигородського району.

 

         На заході були присутні: керівник Яковенко Олексій Володимирович, головний технолог- Параскевич Віра Іванівна, провідний фахівець з питань зайнятості Надія  Жива, безробітні (10 осіб).

         Відкрила захід  провідний фахівець з питань зайнятості Н. Жива. Вона презентувала роботодавця та зазначила, що ТОВ «СІРІУС-АГРО», являється одним із ринкоутворюючих підприємств району .

         ТОВ «СІРІУС-АГРО» займається вирощуванням і глибоким заморожуванням фруктів і ягід по сучасним високим технологіям.

Підприємство  має великий ринок збуту та співпрацює з представниками великих торгівельних компаній, як у нашій країні так і за кордоном.

            Параскевич Віра Іванівна провів присутнім екскурсію по виробництву та детально розповів про технологію виготовлення продукції. На підприємстві 5 цехів по підготовці , переробленню та заморозці продуктів.

Надія Жива. детально розповіла про соціальні послуги, які надає служба зайнятості та надала роз’яснення щодо чинного законодавства України «Про зайнятість населення». Надала інформацію про стан ринку праці району, професії що користуються попитом у роботодавців, перспективи діяльності підприємства у розрізі співпраці зі службою зайнятості та можливостей кар’єрного зростання і працевлаштування  Та наголосила, що формальне ставлення до легалізації трудових відносин може обернутися для підприємця штрафами за недотримання трудового законодавства, а для найманого працівника – позбавленням соціального захисту у разі втрати роботи.

На завершення заходу – відповіді на запитання, проведення індивідуальних бесід роботодавця та безробітних громадян, окреслення майбутніх шляхів співпраці


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь