A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Увага: літній відпочинок ваших дітей!

Дата: 26.06.2017 11:13
Кількість переглядів: 866

У мальовничій місцевості, посеред лісу, де височезні сосни та могутні дуби прагнуть до неба, завжди свіже чисте повітря та постійно чути спів птахів, розташований дитячо-юнацький оздоровчий табір "Звенигора".

Оздоровчий сезон у таборі розпочинається 27 червня  — перший заїзд. Вартість путівки 4 000 грн. на 21 день. Другий заїзд 20 липня — на термін 14 днів. Вартість путівки 2700 грн. До нового сезону тут облаштували територію табору, зробили поточний та частково капітальний ремонт будинків. На дітей чекають святкові концерти,  фестиваль української пісні, День  здоров'я,  екскурсії, змагання, дискотеки, ігри та програми спортивно-розважального змісту. Комплексне п’ятиразове повноцінне харчування у просторій їдальні, відмінна українська кухня з свіжих продуктів. Безпека дітей у нас на першому місці. День побудований таким чином, що діти завжди перебувають під наглядом вихователів. Територія табору закрита. У закладі цілодобово працює медсестра, надається перша медична допомога. Тож запрошуємо до нашого дитячо-юнацького оздоровчого табору "Звенигора". Довідки за тел. 068-668-60-55 — директор Андрій Володимирович Неумитий.

Організацією літнього оздоровлення та відпочинку дітей здебільшого займаються батьки. Але є діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, із малозабезпечених та багатодітних сімей, діти учасників АТО та УБД, діти переселенців із зони бойових дій, талановиті діти. Згідно  із Законом України " Про оздоровлення та відпочинок дітей", ст. 7 " Місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування забезпечують: … виділення коштів з місцевих бюджетів на організацію оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки." Але, на жаль, не всі переймаються оздоровленням своїх дітей. Тому звертаємось до міської ради, сільських рад із проханням виділити кошти на придбання путівок для дітей, що потребують особливої уваги та підтримки.

Пам'ятайте, дитина, яка оздоровилася і набралася сил, зарядилася енергією, використовуватиме цю енергію цілий рік. Вона і хворіти буде менше, і вчитися краще!

 

За матеріалами районної

газети "Шевченків Край"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь