A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Забезпечимо найголовніше!

Дата: 31.03.2017 11:13
Кількість переглядів: 808

Районна організація Товариства Червоного Хреста привертає увагу суспільства до проблем вразливих категорій населення: внутрішньо переміщених осіб, самотніх непрацездатних громадян похилого віку, ветеранів військових конфліктів та праці, інвалідів, багатодітних та неповних  сімей, дітей-сиріт, тяжкохворих, а також сформувати громадську думку на користь милосердя.

Шановні земляки !

Запрошуємо вас до  збору коштів, продуктів харчування, одягу, взуття, предметів хатнього вжитку, медикаментів, речей, шкільного приладдя, іграшок, надання безоплатних транспортних, побутових, юридичних та інших послуг підопічним  Товариства Червоного Хреста України, упорядкування будинків та прибудинкових територій самотніх громадян похилого віку та інших категорій населення.

Кошти та натуральна допомога, що надійдуть до організацій Товариства під час місячника, допоможуть надати адресну матеріальну та натуральну допомогу малозабезпеченим верствам населення, соціальним закладам  для дорослих і дітей в також поповнити склади недоторканих запасів усім необхідним для надання допомоги потерпілим громадянам під час надзвичайних ситуацій техногенного, природного чи побутового характеру. З вдячністю розглянемо щонайменші Ваші пропозиції.. Наш розрахунковий рахунок 26000060707203 в ЧГРУ “Приватбанк” МФО 354347, код установи 21382112, “Благодійний внесок”. Адреса в районному центрі: вул. І.Сошенка,43 (поліклініка для дорослих, кімн.72), тел. 0977480624,0639752393

Сподіваємося, що добрі та щирі люди не залишаться байдужими до тих, кому необхідна їхня допомога. Приєднуйтесь до благородних справ Червоного Хреста!

 Товариство Червоного Хреста України – єдина організація, що має особливий гуманітарний мандат, володіє гуманітарною ініціативою як повноважний член Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь