A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Свято футболу на Звенигородщині

Дата: 19.03.2018 11:35
Кількість переглядів: 875

    Минула неділя у Звенигородці пройшла під знаком великого футболу. І хоча на дворі, незважаючи на середину березня, ще кружляє завірюха, у залі місцевої спортивної школи було по справжньому гаряче від емоцій вболівальників та завзяття спортсменів. І причина тому стала непересічна. Вперше в новітній футбольній історії району наша команда з футзалу «Шевченків край» вийшла в 14 чемпіонату України серед команд другої ліги. Шлях до перемоги був не простим. Здолавши в п’ятій відбірковій групі чотирьох сильних суперників і посівши перше місце в груповому етапі, жереб звів звенигородців в 1/8  фіналу з командою «Дунаївці-Crispus» з Хмельниччини. Перший матч, який відбувся 6 березня та закінчився поразкою наших спортсменів 8-3, але в домашньому матчі, що проходив у Черкаському «Будівельнику» команда «Шевченків край» продемонструвавши яскраву і вольову гру, розтрощила свого суперника 12-3 та взяла більш ніж переконливий реванш за поразку у першому матчі.

     Відзначити успіх футболістів та вручити їм заслужені нагороди разом з головою районної ради Володимиром Кучером до Звенигородки того дня завітали - президент Асоціації з футзалу Черкаської області Юрій Гончаров та начальник управління у справах сімї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський. Рідну команду прийшли підтримати зо три сотні фанатів та вболівальників. За словами Володимира Кучера футбольний успіх прийшов не на просто так. Це результат наполегливої роботи самих спортсменів, тренерів і особливо президента ФК «Шевченків Край» Віктора Крикуна. Віктор Васильович - це приклад соціально відповідального і активного бізнесу, коли підприємець опікується не тільки власними бізнес-інтересами, але й дбає про громаду та розвиток спорту. Тож не дивно, що високою оцінкою його роботи є уже вдруге поспіль обирання  депутатом Звенигородської районної ради, до речі з одним з найвищих серед колег відсотком довіри виборців. Голова районної ради побажав також футболістам подальших перемог та яскравої гри, адже вже зовсім скоро в 1/4 фіналу наша команда зустрінеться з  ФК «Щит»  із м. Северодонецьк Луганської області.

      Того ж дня відбувся і заключний тур змагань відкритого чемпіонату Звенигородського району із футзалу «Форсінг ліга». Змагання проходили в двох групах - вищій та екстра лігах. Команди-учасники та переможці нагороджені кубками, медалями та грамотами. А підсумки турнірів виглядають наступним чином:

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ З ФУТЗАЛУ СТАНОМ НА 19.03.2018

Вища ліга

 

 

І

В

Н

П

    З/П

О

1

Княжа-ЛНЗ

6

6

0

0

55-21

18

2

Шевченкове

6

4

1

1

41-27

13

3

Хлипнівка

6

3

1

2

   46-25

10

4

І гільдія

6

2

2

2

41-28

8

5

Ліцей

6

2

2

2

31-35

8

6

Старт

6

0

1

5

16-54

1

7

ДЮСШ-2

6

0

1

5

20-60

1

 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ РАЙОНУ З ФУТЗАЛУ  СТАНОМ НА 19.03.2018

Екстра ліга

 

 

І

В

Н

П

    З/П

О

1

Ярошівка

4

3

0

1

24-13

9

2

Шевченків Край

4

2

2

0

19-11

8

3

Козацьке

4

1

2

1

19-12

5

4

ДЮСШ

4

1

1

2

17-23

4

5

Шпола

4

0

1

3

   15-35

1

 

   У фінальній частині екстра ліги, місця розподілилися наступним чином:

ІІІ місце - «Ярошівка»

ІІ місце - ДЮСШ

І місце - Шевченків край

    В підсумку футбольного дня слід наголосити на зростанні рівня, як дитячого так і дорослого футболу на Звенигородщині, а також цікавості вболівальників до цього наймасовішого виду спорту.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь