A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Спортивне свято у Хлипнівці

Дата: 24.07.2017 11:50
Кількість переглядів: 757

Ще не так давно на цьому місці, що в самісінькому центрі Хлипнівки, на руїнах колгоспних споруд буйно квітували бур'яни та розкошували густі чагарники.

А минулої суботи тут запанували гучні вигуки футбольних уболівальників: на честь відкриття новенького стадіону, який з'явився за ініціативи та фінансової участі місцевої сільської ради, зустрілися команди Хлипнівки та Мизинівки. Варто зауважити, що для хлипнівських футболістів ця гра була прем'єрною не лише у межах чемпіонату району, а й взагалі. Та це не завадило їм певний час утримувати перевагу в очках на своєму боці, тільки під кінець гри дозволивши суперникам вирівняти рахунок.

— До речі, хотів би подякувати за чесне суддівство Дмитрові Дашківському, який представляв районну футбольну федерацію,— підсумовує гру сільський голова Хлипнівки Павло Дубіцький, водночас згадуючи, що передувало їй. — Ще, здається, вчора корчували, вирівнювали, грейдерували, сіяли траву, встановлювали лави. А сьогодні зустрічаємо гостей — голову районної ради Володимира Кучера та очільника федерації футболу Звенигородщини Ігоря Джулінського. Навіть не віриться, що так багато зроблено… Цієї гри не було б без сприяння у будівництві спортивного об’єкту підприємців Сергія Кравченка й Мушига Карапетяна, директора ТОВ "СадАгро" Юрія Тарасєвича. Відгукнулися на прохання  облаштувати спортивну новобудову й головний лісничий Хлипнівського лісництва Борис Юрченко, директор СТОВ "Неморож" Юрій Алексєєв, підприємець Віталій Вовченко. Оскільки весна й літо цьогоріч виявилися посушливими, потрібна була постійна допомога в реанімуванні газону. До цієї справи взялися хлипнівчани Олег Сурков, Олександр Савченко та Андрій Уляніцький, трактором і бочками підвозячи воду.

Павло Якович із задоволенням констатує, що після успішного початку доброї справи чимало хлипнівчан виступають з ініціативою рухатися далі: придбати форму для гравців, збільшити кількість лавочок. Більше того, заручившись підтримкою краян, згодом тут планують облаштувати ще й волейбольний майданчик. Думаємо, здійснять і цей задум. Спільними зусиллями.

 

За матеріалами районної

газети "Шевченків Край"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь