A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Підготовка до свята Водохреща

Дата: 18.01.2017 11:56
Кількість переглядів: 884

    Звенигородська районна рада та її голова Володимир Кучер вже третій рік поспіль організовують підготовку до святкування Водохреща на центральному пляжі міста Звенигородки.

 

Цьогоріч до працівників  виконавчого апарату долучилися ще й депутати районної ради Дмитро Шукало та Сергій Лебединець.  З відповідальною справою впоралися швидко, можна сказати, навіть висококваліфіковано. І в першу чергу завдяки злагодженій, дружній роботі та завдячуючи професіоналізму працівника Хлипнівського лісництва Звенигородського держлісгоспу Сергія Ляпуна, котрий не одноразово допомагав у виконанні  цієї відповідальної  справи. А дякуючи ще одному депутатові районної ради Юрію Алексєєву та місцевому підприємцеві Юрію Лисогору Йорданська купель буде опорядкована, для зручності людей, ще й доріжкою висланою свіжим пахучим сіном та східцями. По закінченню роботи  Володимир Кучер разом з депутатами випробували результати колективної праці, пірнувши в крижану воду.

    За прогнозом погоди на завтра, 19 січня, день має бути сонячним та морозним, як і годиться для такого величного свята. Тож організатори запрошують всіх бажаючих, щоб очистити душу і тіло від гріхів, зануритися в цілющу Хрещенську воду, яка   цього дня набуває чудодійних властивостей і зберігає їх протягом року, лікуючи тілесні й духовні хвороби. Вважається, що після купання в цей день захворіти не можливо. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь