A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Звенигородщина попрощалась з героєм

Дата: 24.01.2016 12:53
Кількість переглядів: 758

24 січня звенигородщина прощалась з героєм – Кузьміним Романом. Смерть раптово завжди забирає найдостойніших із нас. А що може  бути   більшим, ніж  гідний  приклад вищого рівня   патріотизму - захист рідної країни, державності Батьківщини від ворога - російського окупанта!
 

 

 Уся Звенигородщина схиляє голову у глибокому сумі  за достойним сином нашої землі, воїном, для якого поняття честь, військовий обов'язок, присяга та любов до України – були не просто слова , а складові повноцінного та гідного життя, вірного служіння Батьківщині.

Роман Кузьмін народився 20 квітня 1977 року в м.Торопець, Калінінської області Росії, навчався у загальноосвітній школі №3, як згадують його вчителі, Рома ріс дуже романтичною особистістю. Найменша несправедливість вражала його добре серце. То ж коли стояло питання про вибір професії після закінчення 9 класу, хлопчина не задумуючись, вибрав дуже мирну професію, став студентом Козачанського СПТУ з фаху бджільництво. В подальшому навчався в  Шевченківському сільськогосподарському коледжі, Звенигородській філії Східноєвропейського університету, З 1995 по 1996 рік проходив строкову військову службу в лавах Збройних  Сил України. З 2008 року проходив службу в Звенигородсько – Лисянському об`єднаному військовому комісаріаті. Проходив службу в Збройних Силах за контрактом, після невеликої перерви був знов мобілізований. Розпрощавшись з життям, наш герой-земляк назавжди повернувся у рідний край. Романові, справді, ще б жити і творити, та війна жорстоко і навічно перекреслила всі його добрі помисли-плани, адже такі літа – це лише розквіт сил. Не судилось справдитись його мріям та життєвим перспективам.

 Життя людини-героя вічне, Роман загинув, але житиме поряд з нами, назавжди залишиться в серцях усіх земляків. Бо це данина пом'яті нашому землякові, який був мужнім, відважним та сміливим. Роман - справжній патріот своєї землі, своєї держави, людина, яка гідно виконала не лише найбільший, а найцінніший обов’язок перед Богом – віддала своє молоде життя за Батьківщину. Кожна країна має своїх героїв, які відстоювали її волю та незалежність. Почесне місце серед цих героїв належить і Кузьміну Роману Володимировичу, Ми пишаємося своїм земляком, справжнім сином свого народу, палким патріотом, безстрашним чоловіком. Таким він був, таким він є, таким він залишиться навіки.

 Світлий спомин про звитягу та самовідданість Романа Кузьміна  назавжди залишиться у наших серцях, серцях всіх, хто його знав, любив та шанував.

 Вічна пам'ять і слава Герою! 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь