A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

    У Звенигородці відсвяткували День молоді

Дата: 29.06.2016 12:56
Кількість переглядів: 1031

           

Молодість — це мрія.

Це — віра.

Це — тяга до подвигу.

Це — лірика та романтика.

Це — великі плани на майбутнє.

Це — початок усіх перспектив. 

                             

                           (Назим Хікмет)

 

     Щорічно, прекрасна літня, пора, напоєна пахощами липи та троянд, збирає разом усіх, хто молодий душею на свято з нагоди Дня молоді.Не стала виключенням і цьогорічна остання неділя червня на Звенигородщині, покликавши городян до затишного, центрального парку міста на традиційне свято «Нас єднає молодість». Співами, танцями та конкурсами цьогоріч розважали молодь працівники мистецтв.

   «Молодість це найкраща частина життя людини. А ще молодість це відповідальна пора На молодь покладаються великі надії. Майбутнє нашої держави залежить від молодого покоління, Саме молодій  генерації належить розбудовувати державу і виводити її на нові високі рівні» - такими словами звернувся до учасників свята голова районної ради, передаючи вітання від депутатського загалу райради. А оськільки Володимир Кучер виявився на святі єдиним представником з очільників району та міста, тож мав нагоду вручити  почесні грамоти та нагороди від усіх гілок влади нашим землякам, молодим людям, котрі своєю працею, ратним подвигом, чи спортивними досягненнями вносять чималий доробок у справу розвитку краю та держави. Так Грамотами  районної ради були нагороджені: за високі досягнення у спорті - Діана Дядя – чемпіонка України з легкої атлетики серед дівчат та Владислав Назаров – чемпіон України з легкої атлетики серед юнаків, Віктор Яворський – учитель хімії Звенигородської загальноосвітньої школи ім. Т.Г. Шевченка, наставник молоді, керівник команди школи, яка в цьому році виборола призове місце в обласній військово-патріотичній грі «Джура», а також учасник АТО, заступник голови громадської організації «Звенигородська районна спілка ветеранів та учасників антитерористичної операції» Руслан Вдовиченко - за активну громадянську позицію, мужність та патріотизм проявлені при захисті Батьківщини. Разом з грамотами голова райради вручив спортивним звитяжцям по тисячі гривень, решті номінантів пам’ятні подарунки.

     По завершенню  урочистостей та виступів на учасників дійства очікувала святкова дискотека, до якої долучились усі бажаючі мешканці та гості міста.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь