A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради привітав будівельників із професійним святом

Дата: 10.08.2018 14:13
Кількість переглядів: 678

     Щорічно у другу неділю серпня в Україні відзначають День будівельника, віддаючи повагу та шануючи людей цієї мирної, відповідальної і водночас важливої професії. День будівельника – це професійне свято не лише самих працівників галузі, але й усіх, хто причетний чи пов’язаний з будівництвом: проектантів та виробників будівельних матеріалів і конструкції, працівників суміжних професій і водночас усіх, хто  робить наші населені пункти оновленими та комфортними для життя.  Наразі це всенародне свято, адже кожен, хоч би раз у житті щось будував чи  опоряджуючи власну оселю.  Важливість галузі важко переоцінити, адже будівництво вважають локомотивом економіки, по кількості задіяних в цьому процесі суміжних галузей.

     З нагоди професійного свята ветеранів професії, представників будівельних  організацій району, а в їх особі працівників колектив підприємств, які здійснюють будівельну діяльність на Звенигородщині, привітав напередодні свята  голова Звенигородської районної ради, запросивши їх до свого робочого кабінету.

     Я щиро вдячний ветеранам будівельної галузі за їхню нелегку працю, збудовані в період трудової діяльності безліч об’єктів промисловості та соціально-економічного призначення,  житло, школи, лікарні, дороги, зазначив Володимир Кучер.  Подякував посадовець також і керівникам будівельних підприємств, які здійснюють свою діяльність на території сучасної Звенигородщини, підкресливши, що своєю якісною роботою, раціональним та дбайливим використанням бюджетних коштів і відповідальним ставленням до справи вони заслужили на повагу суспільства.  А районна рада, її депутатський загал знаходитимуть і в майбутньому можливість реалізовувати будівельні проекти  на соціально значимих об’єктах інфраструктури краю, залучаючи до їх спорудження перевірені часом і професійною роботою будівельні організації району. Основною вимогою для будівельників і надалі залишатимуться вартість виконаних робіт, їхня якість та відповідальність за справу.

     На завершення вітального слова Володимир Кучер побажав будівельникам міцного здоров’я, добробуту, щастя, мирного  неба, наснаги у праці та нових трудових здобутків. А також разом з депутатом районної ради Леонідом Цибою за вагомий внесок у будівництво об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня будівельника нагородив медалями «За сумлінну працю» :

  Кізенка Олександра Федоровича - ветерана будівельної галузі, колишнього начальника Рембудуправління та МПМК-2.

  Попрієнко Катерину Савівну    -  ветерана будівельної галузі, майстра-будівельника Райсількомунгоспу і Рембудуправління.

  Трембовецького Михайла Семеновича - майстра ПП «Лисогор».

  Чуєнко Наталію Іванівну    -    директора ТОВ «Звенигородська ПМК».

   Того ж дня Володимир Кучер разом з Леонідом Цибою відвідав,  поздоровив зі святом та вручив нагороду ще одного ветерана галузі Москаленка Михайла Петровича.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь