A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Знана та шанована людина Звенигородщини відзначила ювілей.

Дата: 16.04.2018 14:39
Кількість переглядів: 866

14 квітня свій 90-річний ювілей відзначала легендарна особистість Звенигородщини, колишній головний лікар Звенигородської центральної районної лікарні, шанована людина з великої літери, яку знали не лише на Звенигородщині, а й на теренах усієї України - Валентина Федорівна Ювченко. Вона була єдиною жінкою -  головним лікарем Звенигородської ЦРЛ за всю 185-річну історію існування закладу.

Валентина Федорівна очолювала районну лікарню з 1975 по 1983 роки. За час її роботи було збудовано районну поліклініку на 500 відвідувань за зміну, лікувальний комлекс районної лікарні на 240 місць, введено в експлуатацію 16-квартирний будинок для медичних працівників. Зміцнення матеріально технічної бази, лікувально-профілактичних закладів району та створення умов для якісного медичного обслуговування населення були основними пріоритетами її роботи.

Вона завжди залишалася вірна справі, якій присвятиаа своє життя, завдяки вмілим рукам лікаря акушера-гінеколога Ювченко В.Ф. не одна тисяча діток побачила світ, багатьом жінкам саме вона подарувала радість материнства та  врятувала здоров'я, а іноді й життя.

Валентина Федорівна нагороджена орденом «Знак Пошани», знаком «Відмінник охорони здоров'я» та удостоєна почесного звання «Заслужений Лікар УРСР».

З нагоди ювілею в суботу до оселі Валентини Федорівни завітали: голова районної ради Кучер Володимир Петрович, депутати районної ради - завідуючий отоларингологічним віділенням Циба Леонід Васильович та завідуючий поліклінічним відділенням Коломійченко Долій Юрійович, які привітали іменницю з днем народження, побажавши їй міцного здоров'я і всіх земних гараздів та за дорученням депутатського корпусу районної ради нагородили ювілярку медаллю «За сумлінну працю».



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь