A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Комплексна програма «Турбота» в дії

Дата: 06.08.2015 14:47
Кількість переглядів: 874

 Відповідно до п.16 ч.1 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Законів України «Про статус ветеранів війни та  гарантії їх соціального захисту», «Про основи  соціальної захищеності інвалідів»,

 

«Про основні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні», рішення обласної ради від 26.05.2004 №16-2 «Про хід виконання в області законів України щодо соціального захисту ветеранів війни та праці, інвалідів, одиноких непрацездатних громадян, забезпечення їх належного соціального захисту у Звенигородському районі  розроблена та прийнята на сесії районної ради районна комплексна програма «Турбота», яка діє з 2006 року. Основна мета програми – організація соціальної підтримки пенсіонерів, інвалідів, членів багатодітних сімей, одиноких громадян похилого віку в умовах складної соціально-економічної ситуації в країні, посилення уваги до матеріального забезпечення людей з інвалідністю, створення їм необхідних умов для поліпшення життєдіяльності та соціально-побутових умов проживання, удосконалення системи надання соціальних послуг. Ця комплексна програма успішно виконується в межах асигнувань з районного бюджету. Але час вносить свої корективи. Ліки та медичні послуги для пересічних громадян  непомірно зросли. В нашому районі збільшилась кількість онкологічних захворювань. На даний час на сході країни іде антитерористична операція. Звенигородщина вкотре  проводжає мобілізованих до лав Збройних сил України наших синів, братів, чоловіків, батьків. Дочекались і мобілізації ті, що захищали кордони України. Згідно комплексної програми «Турбота»   матеріальна допомога надається:

- Онкохворим та тим, що потребують невідкладного вартісного лікування;
- Сім'ям загиблих воїнів Афганістану (щомісячно);
- Переселенцям зі Сходу України та АР Крим;
- Учасникам або одному із членів сім'ї учасника антитерористичної операції на сході України які отримали поранення в зоні АТО.
- Виплата одноразової матеріальної допомоги одному із членів сім'ї загиблого в ході проведення антитерористичної операції в східних регіонах України.


Організаційний відділ виконавчого апарату районної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь