A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулось засідання позачергової сесії Звенигородської районної ради сьомого скликання

Дата: 22.12.2017 14:53
Кількість переглядів: 895

22  грудня  відбулося  засідання позачергової 20 сесії Звенигородської районної ради сьомого скликання, яке провів голова райради Володимир Кучер.

 В роботі позачергового    засідання взяли участь 27 депутатів районної ради, голова районної державної адміністрації, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови району та представники засобів масової інформації.  На початку сесії відбулось привітання депутатів та всіх присутніх із Новим роком від учнів Звенигородської спеціалізованої школи №1, вихованців дитячої школи мистецтв та працівників районного будинку культури, в свою чергу  депутатський корпус  районної ради подякував за привітання та вручив дітям новорічні подарунки. Голова районної ради нагородив відзнакою «За сумлінну працю» депутата районної ради Юрія Осадчого та Почесною грамотою районної ради завідувача «Садиби-музею Героя України В. Чорновола»  Василя Стрижиуса.

В ході роботи сесії депутати розглянули  12  питань порядку денного. Зокрема: Про звіт голови районної ради; Про внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2016 № 11-1 «Про районний бюджет на 2017 рік»; Про районний бюджет на 2018 рік; Про виділення коштів для надання одноразової адресної матеріальної допомоги; Про звільнення батьків від плати за утримання дитини у Звенигородській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів-спортивного ліцею; Про Програму інформаційно-аналітичного забезпечення звенигородської районної державної адміністрації на 2018-2019 роки; Про план роботи районної ради на 2018 рік.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь