A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулася позачергова сесія Звенигородської районної ради

Дата: 01.12.2017 14:55
Кількість переглядів: 892

1 грудня  відбулося  засідання позачергової 19  сесії Звенигородської районної ради сьомого скликання, яке провів голова райради Володимир Петрович Кучер.

В роботі сесії взяли участь 24 депутата районної ради,  голова районної державної адміністрації, заступник голови і начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови та представники засобів масової інформації. На початку сесії голова районної ради нагородив грамотою обласної ради депутата Ніколенко Ніну Данилівну, а також нагородив з нагоди професійного свята керівника Звенигородської місцевої прокаратури  Пархоменка Дмитра Петровича грамотою районної ради.

 В ході роботи сесії депутати приділили особливу увагу: Про внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2016 № 11-1 «Про районний бюджет на 2017 рік», Про районну програму „Інформаційно-аналітична система "Місцеві бюджети на 2018-2020 роки", Про виділення коштів для надання одноразової адресної матеріальної допомоги, Про Програму розвитку і фінансової підтримки Звенигородського районного радіомовлення на 2018 рік.

Позакінченні сесії голова районної ради запросив депутатів і присутніх на міжрайонний тенісний турнір присвячений пам'яті героїв АТО, який відбудеться 2 грудня о 10 годині у великому залі дитячо-юнацької спортивної школи та на урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування, які відбудуться 7 грудня в Звенигородській школі мистецтв.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь