A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2017 15:04
Кількість переглядів: 1034

7 грудня в приміщенні Звенигородської дитячої школи мистецтв відбулися урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні.

На запрошення голови районної ради участь в урочистостях прийняв голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, голова районної державної адміністрації Василь Довбуш, міський голова Олександр Саєнко, депутати районної, міської, сільських рад, члени виконавчих комітетів та працівники виконавчих апаратів рад району, сільські голови району, ветерани місцевого самоврядування.

Відкриваючи свято у своєму вітальному слові голова районної ради зазначив, що День місцевого самоврядування - це не тільки свято людей причетних до управління громадою, але й свято усієї громади. Цей день є одним із найважливіших професійних свят України. Адже професійний, відповідальний очільник, активний, безкорисливий депутат є чи не найбільшим, а часом найвирішальнішим чинником в забезпеченні прийняття доленосних рішень для створення комфортного і безпечного життя для наших людей.

Володимир Кучер разом із Олександром Вельбівцем відзначили кращих працівників місцевого самоврядування, нагородивши Почесною грамотою обласної ради депутата районної ради Володимира Лозового та Стецівську сільську голову Інну Стеценко; Почесною грамотою районної ради голову обласної ради Олександра Вельбівця, сільських голів -  села Юрківки Валентину Цегельну, села Боровикове Анатолія Красюка, села Шевченкове Сергія Смалька, села Чижівки Наталію Очеретяну, бухгалтерів сільських рад   Озірнянської - Таїсу Мельниченко, Стебнівської - Наталію Козаченко, секретаря Озірнянської сільської ради Людмилу Кердань, землевпорядника Тарасівської сільської ради Ольгу Нещадим,  відзнакою «За заслуги перед громадою» депутатів районної ради Василя Цегельного, Ольгу Тихолоз і  сільського голову села Хлипнівки Павла Дубіцького, медаллю «За відродження України» депутата районної ради Віктора Шевченка, медаллю «За заслуги перед Звенигородщиною» сільсьного голову села Стебне Василя Піддубного. Також було  нагороджено дипломами і солодкими подарунками учнів Звенигородського району за активну участь у конкурсі малюнку, який проводила районна рада на тему: «Якби я був депутатом», у молодшій віковій категорії за І місце – Костянтина Мацибору, за ІІ місце Дарію Бабенко, за ІІІ місце – Юлію Низенко, у старшій віковій категорії за І місце Вікторію Левкуць, за ІІ місце – Поліну Кузьміну, за ІІІ місце – Поліну Кердань.

Слова вітання висловили міський голова Олександр Саєнко та голова районної державної адміністрації Василь Довбуш, які також нагородили грамотами причетних до органів місцевого самоврядування.

Отаман Громадського об'єднання «Козачанський курінь Вільного козацтва», депутат районної ради Олег Голуб провів обряд «посвяти в козаки». По закінченню урочистостей всі насолодилися святковим концертом, за участю учасників районного фестивалю «Мелодії сердець Кобзаревого краю», учнів і викладачів Звенигородської дитячої школи мистецтв та працівників районного будинку культури.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь