A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

В УКРАЇНІ ЗАПУСТИЛИ МОБІЛЬНІ СЕРВІСНІ ЦЕНТРИ МВС

Дата: 23.03.2017 15:24
Кількість переглядів: 810

KRT_0391Пересувні сервісні центри, оснащені сучасним обладнанням,  виїжджатимуть за графіком у віддалені населені пункти України та надаватимуть громадянам найпопулярніші послуги сервісних центрів МВС: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

 

За словами Арсена Авакова,  відсьогодні перші 20 мобільних сервісних центрів МВС роз’їхалися країною та надаватимуть послуги у тих населених пунктах, де немає стаціонарних центрів.

«Сьогодні ми презентували наступний крок реформи. Запуск роботи мобільних сервісних центрів МВС – це виклик державному сервісу та вимога часу, адже наша мета – зробити державний сервіс доступним у кожному куточку країни. Сподіваємось на співпрацю у кожному регіоні», – зазначив міністр внутрішніх справ.

 Переглянути графік курсування, часи прийому мобільних сервісних центрів МВС та інтерактивну карту маршрутів можна на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ».

«Це вперше, коли не громадяни мають їхати за отриманням державних послуг, а державний сервіс рухатиметься до громадян. Працюватимуть центри на запит від місцевих органів виконавчої влади, а заявку для роботи можна подати до Регіонального сервісного центру МВС в області. Громадяни з легкістю знайдуть інформацію про потрібні документи та графік роботи МСЦ МВС на сайті», – повідомив керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Нагадаємо, що в Україні вже працюють 15 нових сервісних центрів МВС, до кінця року буде оновлено 50 центрів по всій Україні. Центри оснащені електронними чергами, зручними інформаційними системами, планшетами для оцінки якості обслуговування. На сайті hsc.gov.ua можна переглянути завантаженість центрів за допомогою камер відеоспостереження. Громадян обслуговують спеціально підготовлені клієнтоорієнтовані працівники фронт-офісів.

Інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті hsc.gov.ua, отримати консультацію – за номером (044) 290-18-99 або на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

 

 

         Начальник ТСЦ №7143                                            О.Є. Петров


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь