A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулося засідання 18 сесії 7 скликання Звенигородської районної ради

Дата: 20.10.2017 15:24
Кількість переглядів: 763

20 жовтня відбулося засідання вісімнадцятої сесії Звенигородської районної ради сьомого скликання, яке провів голова районної ради Володимир Петрович Кучер.

В роботі пленарного засідання сесії взяли участь 23 депутати районної ради, голова райдержадміністрації, заступники голови і начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, сільські голови району та представники засобів масової інформації. На початку сесії  голова районної ради озвучив заяву від депутата районної ради Комара Руслана Олександровича про вихід з фракції радикальної партії Олега Ляшка, нагородив подяками і цінними подарунками депутата районної ради, президента Всеукраїнської Асоціації Голубоводів Алексєєва Юрія Олександровича; депутата районної ради, Курінного отамана Голуба Олега Петровича; тренера легкоатлетичного відділілу ДЮСШ Козюру Василя Володимировича. Напередодні сесії під патронатом районної ради відроджено та проведено легкоатлетичний крос «Золота осінь-2017». Більше 200 учасників змагалися за перемогу. Володимир Кучер вручив дипломи і кубки переможцям: команді Звенигородської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4; команді Звенигородської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів спортивного ліцею; команді Звенигородського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів і команді Шевченківського коледжу Уманського національного університету садівництва.

На порядок денний було винесено 26 питань. В ході розгляду сесійних питань депутати приділили особливу увагу: Про звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2017 року; Про внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2016 № 11-1 «Про районний бюджет на 2017 рік»; Про делегування представників Звенигородського району для роботи у складі Госпітальної ради Центрального госпітального округу Черкаської області; Про районну комплексну програму "Територіальна оборона" на 2018- 2019 роки; Про виділення коштів для надання одноразової адресної матеріальної допомоги; Про звільнення директора Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Із усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь