A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради привітав працівників дошкілля

Дата: 22.09.2017 15:26
Кількість переглядів: 885

22 вересня за ініціативи та організації голови Звенигородської районної ради відбулися урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля.

До сесійної зали районної ради були запрошені завідуючі, вихователі, технічні працівники, кухарі, помічники вихователів, ветерани-пенсіонери дитячих дошкільних установ міста та сіл району. З теплим  вітальним словом до присутніх звернулися: голови районної ради Володимир Петрович Кучер, голова райдерждміністрації Василь Миколайович Довбуш та начальник відділу освіти Лариса Анатоліївна Кочерга. Кращим працівникам дитячих садочків було вручено грамоти та квіти від районної ради і райдержадміністрації. Голова районної ради привітав ветеранів дошкільного виховання Звенигородщини та нагородив грамотами і цінними подарунками: Морозову Тетяну Володимирівну, Перекатєй Любов Григорівну, Поліщук Ольгу Степанівну, Савченко Тетяну Едуардівну .

 У вітальному слові Володимир Кучер наголосив, що «професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до дітей.  Виховання малечі на самому початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все їхнє подальше майбутнє. Від їх професіоналізму, терпіння і мудрості, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – наші діти,  наша надія. В цей особливий день я шлю від депутатів районної ради і себе особисто найщиріші вітання на адресу наших вихователів і всіх дошкільних працівників! Бажаю міцного здоров’я, невичерпних життєвих сил та успішного втілення творчих ініціатив».

 В цей день дошкільники отримали й музичні вітання від майстрів мистецтв районного будинку культури та юних піснярів Звенигородщини.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь