A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

«Шевченків край» виграв «бронзу» чемпіонату України з футзалу серед команд II ліги!!!

Дата: 10.04.2018 15:29
Кількість переглядів: 690

6 квітня, обігравши з рахунком 3:2 ФК «Food Centre» (Суми), команда із Звенигородського району вперше у своїй історії стала призером чемпіонату країни

      Незважаючи на те, що напередодні «Шевченків край» не зумів вибороти путівку у фінал, на гру за третє місце із сумською командою наші земляки вийшли максимально мобілізованими. Їхнє велике бажання виграти втілилося у забитий гол Петришиним – 1:0. Проте згодом «Food Centre» вдається зрівняти рахунок у грі. Головні події гри розгорнулися у другій половині зустрічі. Одну з багаточисленних атак команди влучним ударом завершує Дєєв – 2:1. Сумчани застосовують пресинг і не дають багато часу звенигородській команді на підготовку атак, але атаки наших хлопців все таки гострі та небезпечні. І тут своє слово взяв голкіпер «Шевченкового краю» Іщенко, який гарматним ударом з 15 метрів забиває третій гол у ворота суперника 3:1. До закінчення гри залишається кілька хвилин і сумчани організовують штурм наших воріт. Звенигородці вдало захищалися і мали не одну нагоду дальніми ударами збільшити свою перевагу у рахунку. За 2 секунди до закінчення матчу команді із Сум все таки вдається забити ще один гол, але для них це була слабка втіха. А «Шевченків край» перемагає з рахунком 3:2 і стає вперше у своїй невеликій футзальній історії бронзовим призером чемпіонату України з футзалу серед команд другої ліги.

     Депутатський корпус Звенигородської районної ради щиро вітає гравців, вболівальників, весь спортивний загал району з почесним призовим місцем та заслуженою перемогою. Висловлюємо слова глибокої  вдячності гравцям команди за наполегливість, майстерність, професіоналізм та волю до перемоги. Особливі щирі слова подяки шлемо на адресу президента ФК «Шевченків край», депутутата районної ради Крикуна Віктора Васильовича. Саме завдяки таким людям які щиро віддані футболу, шириться спортивна слава про Звенигородщину. Бажаємо не зупинятися на досягнутому і підкорювати нові вершини.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь