A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Про проведення Дня відкритих дверей у кафе-барі «Козацький»

Дата: 24.07.2017 15:56
Кількість переглядів: 910

Звенигородським районним центром зайнятості 19 липня 2017 року був проведений День відкритих дверей у ФОП Мартинюк Інни, кафе-бар «Козацький»

У заході прийняли участь заступник директора Звенигородського РЦЗ Людмила Грицай, провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Звенигородського РЦЗ Надія Жива, провідний фахівець з профорієнтації Олена Ломако, приватний підприємець, працівники підприємства, 11 осіб з числа безробітних та 3 особи зайнятого населення.

Відкрила захід заступник директора Звенигородського РЦЗ Л. Грицай. Вона презентувала роботодавця, відзначивши плідну співпрацю із службою зайнятості. Провідний фахівець відділу взаємодії з роботодавцями Н. Жива розповіла про послуги служби зайнятості для роботодавців та безробітних.

Приватний підприємець І.Мартинюк провела екскурсію закладом, розповіла історію створення кафе-бару «Козацький». Вона повідомила: «Пріоритети в роботі нашого закладу полягають у створенні затишної атмосфери, задоволення побажань відвідувачів кафе-бару щодо розмаїття страв української кухні та обслуговування, як маленьких компаній так і великих бенкетів.» Інна Мартинюк повідомила про потребу у працівниках, умови праці та вимоги до кандидатів.

На завершення заходу було проведено індивідуальні співбесіди приватного підприємця з по шукачами роботи, які виявили бажання працевлаштуватися до кафе-бару «Козацький».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь