A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Вітали працівників дошкілля

Дата: 28.09.2018 16:09
Кількість переглядів: 815

28 вересня за ініціативи та організації голови Звенигородської районної ради відбулися урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля.
До сесійної зали районної ради були запрошені завідуючі, вихователі, технічні працівники, кухарі, помічники вихователів, ветерани-пенсіонери дитячих дошкільних установ міста. 
Вітаючи працівників дошкільної освіти голова районної ради висловив подяку всім працівникам дошкільних установ району за щоденне піклування про наймолодших громадян та побажав їм міцного здоров’я, щастя, миру і добра, оптимізму та невичерпних творчих сил. За багаторічну сумлінну працю, результативну і творчу роботу в галузі освіти, навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля Кучер Володимир Петрович нагородив грамотами районної ради працівників закладів дошкільної освіти: Запорожець Лідію Петрівну, Дейнегу Людмилу Георгіївну, Сущенко Тетяну Іванівну, Герасимчук Ольгу Максимівну, Рєзнік Ольгу Євгенівну, Постоленко Ларису Анатоліївну, Сіренко Катерину Петрівну.
У ході урочистостей спільними грамотами Звенигородської районної ради, райдержадміністрації та міської ради було нагороджено ветеранів дошкільного виховання Звенигородщини, а саме Вовкотруб Тетяну Володимирівну, Лисенко Тамару Сергіївну, Шелест Катерину Ілліїчну, Швидку Марію Гнатівну, Педоренко Любов Георгіївну та Черненко Валентину Лук'янівну. 
Упродовж заходу, присутні мали можливість переглянути фото-презентацію, в якій відображалися світлини дитячих садочків починаючи від 50-х років і до нашого часу. Музичними вітаннями додали настрою свята районний будинок культури і Звенигородська дитяча школа мистецтв.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь