A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулися урочисті заходи до Дня працівників освіти

Дата: 28.09.2017 17:06
Кількість переглядів: 1040

28 вересня в районному будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників освіти.

З теплим  вітальним словом до працівників освіти звернулися: голова районної ради Володимир Петрович Кучер, голова райдерждміністрації Василь Миколайович Довбуш, секретар міського голови Маренич Валерій Леонідович, начальник відділу освіти Лариса Анатоліївна Кочерга та помічник народного депутата України Валентина Ничипоренка Раїса Павлівна Некреча. Кращим працівникам освіти, учителям, методистам було вручено грамоти та квіти від районної ради, міської ради, райдержадміністрації та відділу освіти.

Голова районної ради нагородив Почесними грамотами районної ради Каюка Володимира Сергійовича – директора загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 і Скоробреху Антоніну Володимирівну – директора загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 та Почесною грамотою обласної ради Шукала Дмитра Анатолійовича – директора спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1. Медалями «ЗА ВІДДАНІСТЬ СПРАВІ» були нагороджені вчителі-ветерани Олійник Сергій Романович та Колісник Галина Панасівна.

У вітальному слові Володимир Кучер наголосив, що «професія вчителя вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи.  Висловлюю Вам сердечну вдячність за невтомну працю, великий талант і благородне покликання сіяти мудрість і знання. Щиро бажаю Вам мирного неба, міцного здоров'я, творчих сил, натхнення й довгої, довгої людської пам'яті».

В цей день працівники освіти отримали музичні вітання від майстрів мистецтв районного будинку культури, юних піснярів Звенигородщини та вітальні відео-ролики від учнів шкіл району.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь