A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбувся шаховий турнір присвячений пам'яті Володимира Порфирійовича Сєрова

Дата: 03.04.2018 17:09
Кількість переглядів: 852

3 квітня за ініціативи та підтримки Звенигородської районної ради в приміщенні школи-інтернату спортивного ліцею відбувся шаховий турнір присвячений пам'яті легендарної особистості, звенигородчанина Володимира Порфирійовича Сєрова, ветерана Великої Вітчизняної війни, людини, яка в свій час зробила багато добрих справ для становлення та розвитку спорту в Звенигородському районі.

Відкриваючи змагання, голова районної ради Володимир Кучер наголосив, що заняття шахами зміцнюють пам’ять, розвивають увагу, уяву та допомагають удосконалювати такі риси характеру як організованість, цілеспрямованість, витривалість. Він побажав учасникам турніру міцного здоров'я, успіхів у навчанні та нових перемог, як у спорті, так і в житті.

В шаховому турнірі взяли участь юнаки й дівчата з навчальних закладів району. Серед юнаків перемогу здобув Павло Могильний із Звенигородської спеціалізованої школи ім. Т.Г.Шевченка, друге місце у Богдана Русалівського, третє за Артемом Береговим із Звенигородської загальноосвітньої школи-інтернату спотривного ліцею.  Серед дівчат перше місце - Віннічук Оксана (Звенигородська школа-інтернат-спортивний ліцей), на другомі місті Наталія Савчук і на третьому Антоніна Поліщук з Чижівської загальноосвітньої школи.  

По завершенню змагань голова районної ради подякував юним шахістам за участь в турнірі, гарні комбінаційні партії, позитивні емоції та вручив переможцям кубки, а фіналістам дипломи і медалі.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь