A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Туристичний сезон-2022 в Національному заповідникові "Батьківщина Тараса Шевченка" стартував

Щодня з 09.00 до 17.00 год. колектив Національного заповідника "Батьківщина Тараса Шевченка" чекає туристів, які в рамках урядової_програми «ЄПідтримка» можуть використати тисячу гривень на відвідування закладу, якщо вакциновані двома дозами проти COVID-19.

14:25 08.01.2022

Вітаємо педагогів територіальних громад району з успішним завершенням фахового випробування

Наприкінці року, що минає, управлінням освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації спільно з комунальним закладом «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників», відділами освіти територіальних громад Черкаської області завершено І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022».

22:45 27.12.2021

Вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола

24 грудня, у день народження В’ячеслава Максимовича Чорновола - Героя України, українського політика, публіциста, літературного критика, політичного в'язня, лідера національно-демократичного визвольного руху кінця 80-х-90-х років, у музеї-садибі в селі Вільховець згуртувалася громадськість, щоб згадати палкого патріота держави. Цьогоріч керівникові Народного Руху України виповнилося б 84 роки, якби не загибель 25 березня 1999 року за нез’ясованих обставин в автокатастрофі на шосе під Борисполем.

13:51 24.12.2021

У Дацьківській гімназії працює освітня лабораторія для інтровертів

22 грудня 2021 року увійде в літопис добрих справ Дацьківської гімназії як день відкриття цікавого й сучасного освітнього простору для учнів,створеного завдяки перемозі у Всеукраїнському конкурсі мікрогрантів «Час діяти, Україно», який проводить Благодійний фонд «МХП-Громаді». Головна мета конкурсу – сприяння розв’язанню конкретних проблем громад шляхом підтримки локальних громадських ініціатив, тож згуртований колектив учнів, педагогів і батьків гімназії, розташованої на території Стеблівської громади Звенигородського району, уміло скористався нагодою залучити додаткові ресурси для покращення освітнього процесу.

12:14 24.12.2021

Районна рада- переможець Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом»

Відповідно до наказу Національного агентства України з питань державної служби (далі-НАДС) від 24.09.2021 № 152-21 упродовж осені тривав конкурс для служб управління персоналом органів державної влади та місцевого самоврядування, у рамках якого НАДС запропонувала  поділитися кращими практиками щодо залучення молоді, розвитку лідерства та формування команди на публічній службі, формування та підтримки комфортного середовища на робочому місці.

02:22 17.12.2021

Перший рік роботи районної ради VІІІ скликання вже позаду

15 грудня 2020 року в сесійній залі відбулося перше пленарне засідання новообраної Звенигородської районної ради, на якому визнано повноваження 42 депутатів із 5-ти виборчих округів. Народні обранці, серед яких 16 жінок та 26 чоловіків, отримали посвідчення, нагрудні знаки та взяли на себе відповідальність представляти інтереси людей територіальних громад із моменту офіційного оголошення територіальною виборчою комісією рішення про підсумки голосування.

06:42 16.12.2021

Гірчить гіркий полин Чорнобилю і досі

Щороку 14 грудня в Україні вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції в день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком.У ніч з 25 на 26 квітня 1986 року о 1 годині 23 хв. в атмосферу Землі вирвалася хмара радіоактивного пилу. Вітер поніс небезпечні ізотопи, які осідали на землю, проникали у воду. На ліквідаційні роботи відразу кинули військовослужбовців хімічних, авіаційних, інженерних, прикордонних родів, медичні частини Міністерства оборони, Цивільної оборони та МВС. Улітку залучили військових запасу та вільнонайманих. За неповними даними, участь у ліквідації наслідків брали понад 600 тисяч осіб, силами яких за рекордно короткий термін, 206 днів, у 1986 році було побудовано об’єкт «Укриття»- першу захисну споруду, що дозволила пом’якшити згубний вплив неконтрольованого мирного атома. Чорнобиль... Чорний біль, що торкнувся Звенигородщини, став школою мужності і вогнищем скорботи. За міжнародною школою оцінок події на ЧАЕС кваліфікуються як аварія самого найвищого рівня. За людськими вимірами тих, хто скидав мішки з піском і свинцем на палаючий реактор, хто копав траншеї, будував саркофаг,- це трагедія народу, ураженого навіки радіонуклідами. Серед рятувальників, гартованих вогнем Чорнобильської зони, були представники Звенигородського району: працівники пожежних частин, медики, енергетики, колгоспники, водії, механізатори.Перейшовши зі згорьованого списку потерпілих у чорний перелік померлих, імена ліквідаторів назавжди залишаються прикладом самовідданого героїзму людей з полум'яною душею.

10:39 15.12.2021

Звенигородське управління соціального захисту населення повідомляє

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 №200 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів сімей загиблих (померлих) таких осіб санаторно-курортним лікуванням» учасники бойових дій з числа воїнів АТО мають право на отримання санаторно-курортного лікування, крім тих осіб, які мають право на забезпечення путівками відповідно до постанов КМУ від 22.02.2006 №187 та від 27.04.2011 №446.

20:43 12.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь