A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Делегація посольства Республіки Казахстан в Україні відвідала батьківщину Тараса Шевченка

22 червня, перебуваючи з офіційним візитом у Звенигородському районі, делегація у складі Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Казахстан в Україні Дархана Калетаєва, другого секретаря Посольства Азамата Каржаубаєва, військового аташе Посольства Нуржана Омарова, консула Болата Каткенова спільно із народним депутатом України Сергієм Нагорняком, головою Звенигородської районної ради Сергієм Струком, головою Звенигородської районної державної адміністрації Юрієм Піковським, головою Звенигородської міської територіальної громади Олександром Саєнком та головою Шевченківської сільської громади Сергієм Смальком відвідали історико-культурні об’єкти в селах Моринці й Шевченкове, що входять до Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка».

09:40 24.06.2021

Звенигородський район відвідала делегація посольства Республіки Казахстан в Україні

22 червня, у День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, відбувся офіційний візит Надзвичайного й Повноважного Посла Республіки Казахстан в Україні Дархана Калетаєва, який прибув у Шевченків край разом із другим секретарем Посольства Азаматом Каржаубаєвим, військовим аташе Посольства Нуржаном Омаровим та консулом Болатом Каткеновим.

00:43 23.06.2021

Мрія про рекорд об'єднала громаду

19 червня в Катеринопільській селищній територіальній громаді відбувся масштабний спортивний фестиваль, організований за ініціативи ТОВ «НВФ «Урожай» та підтримки благодійного фонду «МХП- громаді». На місцевому стадіоні «Колос» упродовж дня відбувалися подїї, які згуртували поціновувачів спорту -любителів футболу, волейболу, дартсу, шахів. Разом із глядачами вболівав за гравців голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, який із катеринопільцями, гостями громади став свідком установлення рекорду України зі скандинавської ходьби.

00:44 20.06.2021

Низький уклін янголам у білих халатах

27 років поспіль в Україні в третю неділю червня відзначаємо День медичного працівника-одне з небагатьох свят, яке не втрачає свого значення через політичні або економічні мотиви, а в умовах сьогодення набуло ще більшої вагомості. З цієї нагоди в територіальних громадах Звенигородського району відбулися урочисті заходи, у яких узяв участь голова Звенигородської районної ради Сергій Струк. Слова привітань, а також заслужені заохочення за віддане служіння людям отримали працівники галузі, які в умовах непростої боротьби за життя й здоров’я, дійсно, є янголами медицини.

23:20 19.06.2021

УКРАЇНА-ПОЛЬЩА: згуртованість країн через феномени польської культури на теренах Звенигородського району

Україна та Польща – дві сусідні країни, два сусідніх народи, що проживали на спільних територіях за часів Речі Посполитої, які мають спільну історію. З цього веде свій початок усвідомлення єдності походження, історико-культурної та етнічної близькості України та Польщі. З любов’ю в серці до рідної землі й шаноби до Польщі звертаємося сьогодні до життєдайних джерел народного мистецтва, літератури, архітектури, краєзнавства, щоб продовжити оновлення українсько-польських історико-культурних цінностей, прагнемо глибоко усвідомити спільні гілки родоводу, духовні традиції, відродити унікальні польські сліди на теренах України, адже серед безмежних океанічних обширів, лісових масивів, пустельної одноманітності кожен народ, кожна людина на земній кулі шукає й оспівує своє.

21:19 06.06.2021

ЧНУ імені Богдана Хмельницького презентував освітні можливості у Звенигородському районі

Святково, молодіжно, сучасно, професійно, енергійно, патріотично, яскраво, творчо, дивовижно, прогресивно! Саме ці слова є доречними й влучними для характеристики вражень і емоцій, які народилися в глядачів під час презентації Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

07:47 06.06.2021

Україна вшановує пам ’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України

Сьогодні Україна вперше на державному рівні вшановує пам ’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України та відзначає Міжнародний день дітей - безневинних жертв агресії.

13:47 04.06.2021

Відбувся робочий візит у заклад професійної освіти

У перший літній день на базі державного навчального закладу «Лисянський професійний аграрний ліцей» відбулася робоча зустріч за участю народного депутата України Сергія Нагорняка, депутата Черкаської обласної ради Вячеслава Бабенка, голови Звенигородської районної ради Сергія Струка, заступника голови районної ради Ярослава Попка, голови Звенигородської районної державної адміністрації Юрія Піковського.

15:26 03.06.2021

1 червня- Міжнародний день захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято маленьких громадян України.Водночас це й урочиста подія для тих, хто завжди поруч із дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

00:11 01.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь