A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Сила-у єдності!

У Всесвітній день вишиванки, який упродовж 15 років є одним із улюблених свят українців, працівники виконавчого апарату, депутати Звенигородської районної ради долучилися до кола земляків, які сьогодні вражають красою і розмаїттям вишиванок.

15:28 20.05.2021

На часі- створення освітнього центру

19 травня 2021 року в залі засідань Звенигородської районної ради відбулася непересічна освітня подія, що заклала підмурок перспективної справи. У цей день на засадах партнерства ректором Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександром Черевком, головою Звенигородської районної ради Сергієм Струком та головою Звенигородської районної державної адміністрації Юрієм Піковським підписано Договір про співпрацю.

02:02 20.05.2021

Краєзнавчий музей – серце духовності

З нагоди Міжнародного дня музеїв голова районної ради Сергій Струк разом із головою Звенигородської районної державної адміністрації Юрієм Піковським, заступником голови районної ради Ярославом Попком, керуючою справами виконавчого апарату Звенигородської районної ради Ольгою Вельган та головою Катеринопільської ТГ Володимиром Коваленком завітали у Звенигородський краєзнавчий музей імені Т.Г.Шевченка. У цей день приємно було зустрітися й привітати зі святом директорку музею Олену Наріжну, наукового співробітника Станіслава Лячинського, а також переглянути збережені історичні надбання Звенигородщини.

15:24 19.05.2021

Діалог із громадами як інструмент згуртованої взаємодії

18 травня 2021 року в м.Звенигородка відбулася робоча нарада за участю голів територіальних громад новоутвореного Звенигородського району, керівників виконавчого апарату Звенигородської районної ради та структурних підрозділів районної державної адміністрації.

11:32 19.05.2021

Вшанували пам'ять безвинних жертв політичних репресій

Щорічно в третю неділю травня, у День пам'яті жертв політичних репресій,  в Україні з болем у серці й тугою в душі згадують тих, чию долю понівечили політичний геноцид комуністичної влади, несправедливі залякування, сфабриковані засудження, страшні розстріли, суворі в'язниці, нестерпні виправно-трудові табори. Унаслідок Великого терору 1937-1938 років знищено політичну,  мистецьку, наукову еліту, деформовано суспільні зв’язки. З року в рік усе більше українців - свідків тих трагічних подій ідуть за межу вічності, тож обов'язок кожного із нас – знати, берегти важку правду про минуле та гідно шанувати пам'ять про безвинних жертв.

12:53 16.05.2021

Стартував футбольний сезон 2021 року

15 травня 2021 року у Звенигородці на міському стадіоні «Колос» у рамках Регіональної любительської футбольної ліги сезону 2021 року, організованої федерацією футболу Шполянської міської територіальної громади, стартували змаганння з футболу. Зі щирими побажаннями до сильних і одержимих грою спортсменів, тренерів-професіоналів та відданих уболівальників звернулися голова Звенигородської районної ради Сергій Струк та директор Звенигородської дитячо-юнацької спортивної школи імені І.Бардика, депутат міської ради Олексій Озірний.

12:09 16.05.2021

Голосуймо за проєкти трьох громад Звенигородського району!

Незабаром - фінал Всеукраїнського конкурсу «Наша громада», який організували телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіацентром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Це конкурс для дієвих та згуртованих громад, які прагнуть розвиватися та довести, що в Україні є об’єднані території, котрі мають багато ідей і готові змінювати державу. Конкурс створений для сучасних лідерів, покликаних реформувати країну.

07:56 13.05.2021

Пам'ятаємо. Перемагаємо

У День пам’яті та примирення голова Звенигородської районної ради Сергій Струк, його заступник Ярослав Попко, голова Звенигородської районної державної адміністрації Юрій Піковський, міський голова Олександр Саєнко взяли участь у заході «Запали свічку пам'яті", що відбувся у Звенигородці на Пагорбі Слави.

02:11 09.05.2021

Педагоги Звенигородського району – переможці й призери обласного конкурсу на кращий електронний освітній ресурс

Системне впровадження електронних освітніх ресурсів у викладанні навчальних дисциплін є однією з вимог сучасних педагогічних та інформаційно-оцифрових технологій. Традиційно на Черкащині проводиться обласний конкурс на кращий електронний освітній ресурс з метою розвитку регіонального інформаційно-комунікаційного освітнього простору, навчально-методичного забезпечення системи дистанційного навчання, підвищення ефективності впровадження новітніх інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес закладів освіти області, формування цифрових компетентностей педагогічних працівників.

15:18 05.05.2021

Відбулася робоча зустріч у Водяницькій громаді

Наприкінці квітня 2021 року директор Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Леонід Микитенко та начальник відділу взаємодії з роботодавцями Звенигородської районної філії Оксана Шпунт відвідали Водяницьку об’єднану територіальну громаду. У ході робочої зустрічі проаналізовано результати співпраці територіальної громади зі службою зайнятості, шляхи подолання безробіття, питання створення нових робочих місць, розвитку малого підприємництва в сільській місцевості, тимчасової зайнятості мешканців та легалізації зайнятості. З початку поточного року за сприяння служби зайнятості працевлаштовано 150 жителів Водяницької громади, 7 з них пройшли професійне навчання за направленням Звенигородської районної філії. Сільський голова Руслан Каюк розповів про перспективи розвитку інфраструктури території громади, позитивно охарактеризував співпрацю з центром зайнятості. 

09:29 05.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь