A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Можна вибрать друга і по духу брата, Та не можна рідну матір вибирати…

Центр турботи продовжує гуманітарну діяльність

Співпрацюючи з Черкаським правозахисним центром під керівництвом Тараса Щербатюка, днями поповнили центр турботи Звенигородської районної ради новим комплектом сухих молочних сумішей, що необхідні в перший рік життя малюків для їх гармонійного росту.

15:48 24.04.2023

Партнерство для перемоги

20 квітня в Україні відбувся Міжнародний саміт міст та регіонів. Захід проходив з ініціативи Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Понад 120 очільників громад та регіонів із різних країн-партнерів України, представники Комітету регіонів ЄС, Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, Національної асоціації муніципалітетів Данії об’єдналися заради налагодження прямих контактів між укрїнськими та іноземними громадами.

12:26 21.04.2023

Районна рада вдруге ввійшла до складу Ради управління людськими ресурсами при НАДС

При Національному агентстві України з питань державної служби (НАДС) створено Раду управління людськими ресурсами, яка є постійним консультативно-дорадчим органом координації політики щодо управління кадровим потенціалом у державних органах та органах місцевого самоврядування.

17:07 20.04.2023

На часі-співпраця з громадою

Нещодавно фахівцями Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості проведено виїзний захід у Водяницькій територіальній громаді, під час якого відбулася зустріч із головою Русланом Каюком. Надано послуги незайнятому населенню, проведено інформаційний семінар для роботодавців громади на тему «Новації ринку праці. Розширення обсягу програм сприяння зайнятості та їх адресатів. Легальна зайнятість» за участю головного державного інспектора відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності в Черкаській області Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Миколи Мирошниченка.

16:06 19.04.2023

Нехай вогонь запеклих не пече

17 квітня, у День пожежної охорони, висловлюємо вдячність сучасним вогнеборцям та ветеранам Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

12:25 17.04.2023

Із Великоднем!

Дорогі жителі територіальних громад Звенигородського району!

00:17 16.04.2023

Великодня посилка вже прямує до земляків-захисників

Нині триває Великий піст, а за кілька днів особливе свято для українців. У ці миті ми не повинні забувати про тих, хто стоїть на сторожі нашого спокою на лінії зіткнення з ворогами-терористами. Важливо, щоб кожен воїн відчув родинну святість Великодня, що символізує перемогу життя над смертю, добра над злом.

12:13 14.04.2023

Відбулася робоча зустріч щодо актуальних питань діяльності громад

13 квітня в сесійній залі Звенигородської районної ради проведено семінар-нараду за участю голів територіальних громад, уповноважених посадових осіб у сфері нотаріальної діяльності та відповідальних працівників структурних підрозділів за виконанням місцевого бюджету в органах місцевого самоврядування. У заході взяв участь голова Звенигородської районної ради Сергій Струк.

15:05 13.04.2023

Служба зайнятості співпрацює з бізнесом та соціальними партнерами

Керівництво Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості та фахівці відділу взаємодії з роботодавцями активно проводять інформаційну кампанію з популяризації дієвих програм зайнятості та налагоджують співпрацю з соціальними партнерами.

12:26 12.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь