A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Ветеранська організація Звенигородщини відзначила свій 30-річний ювілей

Дата: 27.02.2017 15:18
Кількість переглядів: 1111

     З цієї нагоди 27 лютого в районному Будинку культури відбулися святкові урочистості в яких взяв участь голова районної ради Володимир Кучер. На зібранні були присутні керівництво райдержадміністрації, міської ради, голови районної та первинних ветеранських організацій, а також сільські голови, представники районних структур, управлінь та відділів. 

 

     Виступаючі відзначали значну роль, яку відіграє ветеранська організація в громадському і суспільному житті Звенигородської громади, збереженні історичної пам’яті, традицій та передачі величезного життєвого досвіду нинішньому поколінню.  

Зокрема Володимир Кучер зазначив: «Надзвичайно приємно зустрітися з вами, і особисто подякувати за бойові і трудові подвиги, за все пережите і здійснене, за мудрість, патріотизм, що ви проявляєте сьогодні….  Нинішня організація ветеранів – активне громадське обєднання, яке довело свою спроможність вирішувати широке коло питань, бере участь у суспільному житті району, проводить виховну та патріотичну роботу. Ви для нас є прикладом того, як потрібно любити свій край. Ми пам’ятаємо вас і шануємо.»        

Голова районної ради вручив також ветеранам грамоти і подарунки, а майстри мистецтв подарували зворушливі, мелодійні, душевні пісні та музичні твори.

     Районна громадська організація ветеранів війни і праці стоїть на захисті прав та  інтересів ветеранів,  інвалідів, пенсіонерів, всіх громадян похилого віку, бере участь у виробленні та реалізації комплексних програм, спрямованих на їх соціальний захист, велику увагу приділяє патріотичному вихованню дітей і молоді, 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь