A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Пісенний фестиваль "Мелодії сердець Кобзаревого краю"-2016.

Дата: 06.06.2016 15:26
Кількість переглядів: 897

       4 червня 2016 року в Звенигородці  на головній площі міста за ініціативи та підтримки районної ради вперше відбувся пісенний фестиваль "Мелодії сердець Кобзаревого краю"-2016.

 

У фестивалі прийняли участь виконавці віком від 14 років, які випробувати себе у мистецтві співаної поезії, вокалу та гри на музичних інструментах, і цим сподіваємось започаткувати гарну традицію щорічного проведення фестивалю…

       Майже впродовж  трьох годин виконувались пісенні та музичні номери учасниками фестивалю. Загалом на святі було 19 музичних колективів,ансамблів та сольних співаків.

       Відкрили фестиваль гурт « Поскриптум» м. Ватутіно піснями «Ой,білий світе», «Хай поталанить нам»,своїм виступом музиканти гурту налаштували глядачів на позитивний настрій.  Не залишились без уваги і теплих оплесків  Володимир Пономаренко з піснею «Незабудки».  Сімак Антоніна, Бобриньов Віктор, Сливка Олександр які подарували глядачам пісні  «Зацвіла в долині червона калина», і «Надія є», Свердліченко Андрій з піснею «Портрет».  Зачарували своєю гарною грою на гітарі Яровенко Олександр і Шукало Дмитро, які подарували жителям та гостям міста Звенигородка пісні «Ніч яка місячна» і «Я піду в далекі гори». Дитячий ансамбль скрипалів «Веселі нотки» не залишили нікого байдужими своєю грою на скрипці, композиціями Арно Бабаджаняна  «Танець» і Євгенія Медведовського «Гама-джаз», за якими послідували такі композиції як «Мелодія»і «Танго» які майстерно  були виконані ансамблем камерної музики «Classic-стиль».  Патріотичним духом пройнялися всі після виконання пісні «Гей,Україно,земле Кобзарева»  у виконанні Черкасенко Валерія та Таранухи Анатолій які приїхали на фестиваль з с.Пединівка.  З піснею «Співаночки»  виступила Любов Кочерга. Заворожені слухачі були від виконання композиції «Безпечний ангел» і «Васелина» із репертуара гурту «Арія» у бездоганному виконанні Загородньої Ірини.

        Тривав фестиваль і продовжували лунати пісні у виконанні  Рудого Степана та Шарко Петра які являються не тільки гарними співаками,але і почесними козаками Зеленодібровської сотні громадської організації «Козачанського куреня Вільного козацтва».  Хлівний Володимир з м. Ватутіно виконав варіації на тему популярних творів європейських авторів Поппурі на тему українських пісень, і зачарував глядачів своїм майстерним виконанням.  Дмитро Савіцькій виконав пісню «Поцілунок», хочеться також відмітити той факт що Дмитро Савіцький є не тільки  виконавцем пісень,але і автором слів і музики. Віктор Яворський заспівав пісню Андрія Скрябіна «Мам»,яка викликала у глядачів приємні і теплі емоції.  Під кінець фестивалю Ігор Орлов з м. Звенигородка подарував  пісню «Вечерніє сонце», за словами Л. Костенко та музикою С.Михалок.

       Завершував фестиваль учасник Бузунов Іван, який виконував пісні з творчості Андрія Макаревича.

       Всі учасники фестивалю були  нагороджені дипломами та статуеткою Ніка, нагороджував учасників голова Звенигородської районної ради Кучер Володимир Петрович.

       Під час фестивалю також проходила виставка художньої творчості учеників Звенигородської дитячої художньої школи та школи юнацької творчості та мистецтв.     Проводилась благодійна акція  «З любов`ю в серці», по збору коштів для онкохворих діток Шалденко Богдана та Созонтової Ульяни, на якій було зібрано більше п`ятисот гривень.

       Особливу подяку за допомогу в організації фестивалю висловлюємо директору ДП «Звенигородське лісове господарство» Проценко Анатолію Петровичу, а також начальнику лісопромислового комплексу Дем`янову Михайлу Івановичу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь