A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Голова районної ради взяв участь у святковій лінійці до Дня знань.

Дата: 01.09.2016 16:35
Кількість переглядів: 731

    1 вересня голова Звенигородської районної ради взяв участь у святковій лінійці до Дня знань у Звенигородській загальноосвітній школі №1.

 

       Володимир Кучер привітав керівництво навчального закладу, педагогів,  учнів та їхніх батьків із  початком нового навчального року, відзначивши високі освітні здобутки вихованців школи та їхніх наставників.

“Від депутатського корпусу та виконавчого апарату районної ради вітаю Вас із початком нового начального року, – звернувся до присутніх Володимир Кучер. Свято 1 вересня – це всенародне свято. Воно завжди залишається в памяті кожної людини. Адже це день, із якого починається дорога в майбутнє. Особлива і безперечно, визначальна сьогодні подія у житті найменших школяриків – першокласників, які тримаючись за батьківські руки, вперше ступають на незвіданий шлях. Нехай же цей день стане для них особливим, адже вони роблять перший крок до цікавого шкільного життя сповненого незабутніми враженнями, приголомшливими відкриттями, новими знайомствами…» На завершення голова районної ради вручив школі спортивне знаряддя та побажав учасникам урочистої шкільної лінійки: «… щоб навчальний рік відкрив перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу,  вчителів надихнув успіхами вихованців, а батьків гордістю за своїх дітей». Варто зазначити, що сьогодні за шкільні парти Звенигородщини сіли 238 першачків. Загалом навчальний рік у районі розпочався для 3896  учнів.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь