A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

До уваги власників транспортних засобів.

Дата: 30.12.2016 08:16
Кількість переглядів: 968

         Працівники Територіального сервісного центру МВС № 7143, що в місті Звенигородка, під час перереєстрації жителькою м. Тальне автомобіля ВАЗ-2101 встановили, що номер двигуна автівки нанесено не в умовах заводу-виробника. Під час спільного огляду з експертом науково-дослідного експертно-криміналістичного центру було встановлено, що номер двигуна  змінений механічним способом.


      Для засвідчення правопорушення, передбаченого статтею 290 Кримінального кодексу України, працівники ТСЦ  викликали оперативну групу районного відділу поліції.

       Нагадаємо,  що транспортні засоби, як джерела підвищеної небезпеки та предмети, що становлять велику матеріальну цінність, піддаються ідентифікації. Номер шасі або кузова вказується в свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. Це сприяє, зокрема, встановленню транспортного засобу, який став знаряддям або предметом злочину.

          Знищення, підробка або заміна ідентифікаційного номера, номерів двигуна, шасі або кузова, заміна без дозволу відповідних частин номерної панелі, з ідентифікаційним номером транспортного засобу, карається штрафом від ста п’ятдесяти до двохсот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

          Інформуємо всіх хто має намір  купувати автомобіль, що є декілька варіантів переоформлення зі старого власника на нового: за довіреністю або у безпосередній присутності покупця і продавця. Для того, аби вберегти себе від придбання транспортного засобу із перебитими номерами кузова чи двигуна, варто звернутись  до сервісного центру МВС, в якому буде здійснений фаховий огляд експертом,  оформлено договір купівлі-продажу та перереєстрація авто у присутності продавця та покупця.            

 

   Начальник ТСЦ №7143                                                               О.Є. Петров

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь