A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Безробітним Звенигородщини у пошуках роботи допомагають кар’єрні радники

Дата: 10.07.2019 08:18
Кількість переглядів: 558

Хто такі кар’єрні радники? Для чого вони службі зайнятості? Які функції виконують? Кому можна підписати договір із новим фахівцем служби зайнятості і які документи для цього потрібні – розповіла заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Звенигородської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Людмила Грицай.

З 1 січня 2019 року у службі зайнятості почав діяти новий Порядок реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу. У Звенигородській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості відтепер працюють кар’єрні радники.

Кар’єрні радники – це співробітники центру зайнятості, які надають послуги громадянам, які шукають роботу, у тому числі тим, які мають роботу, але бажають її змінити, зареєстрованим безробітним та здійснюють супровід таких осіб з метою їх подальшого працевлаштування. Інститут кар’єрних радників допомагає не лише у покращенні послуг для своїх клієнтів, а й сприяє підвищенню ефективності співпраці з роботодавцями, так як працівники, які працевлаштовуються за сприяння кар’єрних радників, відповідають потребам та запитам конкретних роботодавців.
Кар’єрний радник працює з кожною особою окремо, допомагає людям усвідомити їх сильні особисті якості, подолати перешкоди при працевлаштуванні, самостійно визначити наявні конкурентні переваги, здібності, навички, однак і поведінка з боку шукачів роботи не має бути пасивною. Кар’єрний радник спільно з клієнтом складають індивідуальний план надання послуг чи план працевлаштування.
Хоча інститут кар’єрного радника тільки впроваджується, вже є реальні результати, зокрема, з початку 2019 року забезпечені роботою  478 осіб, які працювали з кар’єрними радниками.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь