A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

ПРОВЕДЕННЯ СЕМІНАР-НАРАДИ З РОЗПОРЯДНИКАМИ ТА ОДЕРЖУВАЧАМИ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ

Дата: 26.06.2018 08:48
Кількість переглядів: 913

22 червня 2018 року Управлінням Державної казначейської служби України у Звенигородському районі Черкаської області (далі – управління Казначейства) проведено семінар-нараду з розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів району Звенигородського району.

На семінарі розглянуто питання щодо стану підключення клієнтів управління Казначейства до дистанційного  обслуговування через програмно-технічний комплекс “Клієнт казначейства — Казначейство”, зміни до законодавства щодо обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів, ведення бухгалтерського обліку в бюджетних установах, складання і подання електронної фінансової та бюджетної звітності, зокрема:

  1. Наказ Державної казначейської служби України від 14 червня 2018 року № 204 «Про затвердження Змін до Методичних рекомендацій щодо переліку підтвердних документів для реєстрації бюджетних зобов'язань та проведення платежів».
  2. Наказ Міністерства фінансів України від 07 березня 2018 № 350 «Про затвердження Змін до Порядку казначейського обслуговування доходів та інших надходжень державного бюджету».
  3. Наказ Міністерства фінансів України від 02 березня 2018 № 340 «Про затвердження Змін до Порядку складання бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, звітності фондами загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування».
  4.  Постанова Правління Національного банку України від 29 грудня 2017 № 148 «Про затвердження Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні», із змінами, внесеними постановою Правління Національного банку України від 23 травня 2018 № 54 «Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України».

Розпорядники коштів активно брали участь у обговоренні питань, пов’язаних із роботою в системі дистанційного обслуговування, складання електронної фінансової та бюджетної звітності.  На всі питання працівниками управління Казначейства були надані кваліфіковані та вичерпні відповіді.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь