A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Карту «Вишивана моя Україна» презентовано на Звенигородщині

Дата: 08.02.2017 08:52
Кількість переглядів: 813

       В Україні проходить Всеукраїнська казначейська акція «Вишивана моя Україна», ідея якої втілилась у створення власними руками казначеїв усіх областей країни вишитої карти-оберега нашої держави. Полотно з вишитим контуром карти передавалось з області в область, аби казначеї всіх регіонів України змогли долучитися до цієї патріотичної акції.

Карта пройшла доволі складний маршрут — побувала в усіх регіонах України. У кожному з них вона доповнювалась новими візерунками, нанесеними натхненними казначейськими майстринями. У центральному апараті Казначейства  оформлення «Вишиваної України» завершилося остаточно. Її оздобили Державним гербом – тризубом і символом миру – голубом. А ще на ній з’явилася Автономна республіка Крим та слова-пояснення щодо створення карти. 14 жовтня, в день Захисника України, Голова Казначейства Тетяна Слюз та казначеї, які повернулись із зони АТО, піднялися з вишиваною картою на найвищу вершину України – Говерлу.

Тепер казначейський рукотворний оберіг мандрує територіальними органами Державної казначейської служби України для ознайомлення з результатом клопіткої роботи по її вишиванню. 27 квітня цього року, у день народження казначейської служби, карта повернеться до столиці і займе своє почесне місце в центральному апараті Державної казначейської служби України.

Нині карта «Вишивана моя Україна» перебуває на Черкащині.

04 лютого 2017 року працівники управління Державної казначейської служби України у Звенигородському районі Черкаської області презентували карту-оберіг в Шевченківській спеціалізованій загальноосвітній школі-інтернат з поглибленим вивченням предметів гуманітарно-естетичного профілю Черкаської обласної ради.

Присутнім була представлена рукописна книга-літопис "Вишивана моя Україна", яка поповнюється побажаннями та привітаннями всім колегам-казначеям.

 

Олег ОПАЛЕНКО, начальник управління Державної казначейської служби України у Звенигородському районі Черкаської області

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь