A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Звернення голови Звенигородської районної ради Кучера В.П. до голови Черкаської обласної  державної адміністрації

Дата: 31.10.2016 09:29
Кількість переглядів: 964

                                                     Шановний Юрію Олеговичу !

      Депутати Звенигородської районної ради висловлюють крайню стурбованість з приводу ситуації, що склалася навколо придбання для потреб поліклінічного відділення центральної районної лікарні флюорографічного апарату з діагностичного обстеження населення. Занепокоєння громади району викликає насамперед той факт, що відповідно до спільного листа-відповіді Черкаських обласної державної адміністрації та обласної ради №643/01/01-51/8/01.1-24/53 від 20.05.2016  про вирішення питання співфінансування з районного бюджету інвестиційного проекту «Закупівля флюорографів для медичних установ Черкаської області» за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в 2016 році, Звенигородською районною радою 02.06.2016 було прийнято відповідне рішення за № 6-2 про виділення зазначених коштів. А 05.07.2016 необхідна сума(325 тис. грн.) була перерахована за належністю. Однак станом на кінець жовтня місяця флюорограф не придбано. Немає також інформації про причини такого становища.

       Відсутність в даний час діагностичної апаратури відповідного профілю фактично паралізує роботу галузі охорони здоров’я регіону, створює великі незручності для 45 тисяч населення, котрі змушені проходити відповідні обстеження в інших районах,  за десятки кілометрів від лікувального медичного закладу, або в обласному центрі. Що в свою чергу створює соціальну напругу в суспільстві та викликає небезпідставні невдоволення серед населення, породжує окремі думки, щодо присутності в питанні закупівлі флюорографа корупційної складової з боку відповідальних працівників обласної ланки.

       Враховуючи вищевикладене просимо з’ясувати ситуацію та вжити заходів для якнайшвидшого вирішення питання придбання флюорографа для Звенигородського району.

 

  З повагою 

  Голова районної ради                                                                                                  В.П. Кучер

 

  26 жовтня 2016 рік.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь