A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

День Перемоги 2019

Дата: 10.05.2019 09:30
Кількість переглядів: 633

   9 травня 2019 року в місті Звенигородка відбулися урочисті заходи, приурочені до 74-ї річниці Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

   Урочистою ходою до Меморіалу Слави пройшли керівники району і міста, воїни-афганці, ліквідатори Чорнобильської АЕС, ветерани війни на сході України, представники установ та організацій, учні шкіл та жителі  міста.

  Традиційно велелюдним був мітинг біля Вічного вогню на Пагорбі Слави.  З вітальним словом до присутніх звернулися голова районної ради, міський голова, голова міської спілки ветеранів,  військовий  комісар та представник народного депутата Валентина Ничипоренка. Говорили про важливість перемоги, про біль і щастя, з якими вона прийшла чи не в кожну українську домівку, вдячність ветеранам за їх ратний подвиг. Разом з тим, не оминали виступаючі й теми війни, що зараз точиться в Україні. Голова районної ради  привітав ветеранів та всю Звенигородську громаду з днем Перемоги зазначивши: «Цей день оплачений надзвичайною ціною. Близько 10 мільйонів українців, загинули – під час Другої світової війни. Це наші з вами діди і прадіди, якими ми пишаємося, чию славу переказуємо своїм дітям і передаємо онукам. Тоді вони відбили агресію проти України із заходу. А сьогодні на сході України йде війна і знову гинуть люди. Гідні слави своїх героїчних предків, українці встали на захист своєї Батьківщини. Висловлюю глибоку повагу і шану усім Вам дорогі наші воїни. Доземний уклін Вам за Ваш подвиг і безмежна подяка за Вашу Перемогу.»

      Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих воїнів Другої світової війни та всіх захисників України хвилиною мовчання і поклали квіти до Меморіалу Слави.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь