A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Кличе юність у майбутнє

Дата: 04.07.2017 10:04
Кількість переглядів: 833

Чи випадала вам, шановні звенигородчани, нагода побувати на знаменитому Каннському кінофестивалі чи врученні престижної премії Оскар? Не поспішайте відповідати: "Ні!".

Бо звенигородчани та гості райцентру, які минулої суботи завітали на Зіркову вечірку випускників, побачили прекрасних і чарівних супермегазірок — 124 випускників міських шкіл. І повірте, юнаки та юнки, що гордо крокували червоною доріжкою, не поступалися красою та елегантністю найвродливішим кіноакторам світу. Тож не випадково прокотилося площею захопливе: "Які ж гарні наші діти!".

Першими, за традицією, віншували випускників голови райдержадміністрації Василь Довбуш та районної ради Володимир Кучер, секретар міської ради Валерій Маренич та начальник відділу освіти Лариса Кочерга. Вони і вручили шкільні Оскари найяскравішим Зіркам Звенигородщини: "золотим" медалістам  — Ярославу Капуловському, Василю Антонюку, Ярославу Демченку, Миколі Левчуку, Максиму Скляру, та "срібним" медалістам — Дмитру Момоту, Анастасії Токаревій, Юрію Мирошниченку, Анастасії Камаєвій, Костянтину Ященку, Євгенію Вдовиченку, Артуру Потапенку та Катерині Дем'яновій. Радісний піднесений настрій дарували випускникам і вокалістки Ангеліна Антонюк, Юлія Деркач, Крістіна Облап, дует у складі Анастасії Притульської та Дар'ї Зайченко, гурт "Тік" і танцювальний колектив "Dance Pro Style". Іскрину азарту і здорового гумору додали урочистостям ведучі — креативний Дмитро Некречий та неперевершена Наталія Штельмах, які нікому не давали сумувати на святі. Випускники вручали квіти наставникам, кружляли у вальсі вдячності з батьками, а на вінець урочистостей запустили у небо різнокольорові кульки, виповідаючи свої найпотаємніші мрії та побажання Жити, Творити, Дерзати…

 

За матеріалами районної

газети "Шевченків Край"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь