A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Профорієнтаційна робота з шкільною молоддю.

Дата: 05.10.2018 11:01
Кількість переглядів: 616

Фахівцем з профорієнтації Звенигородської   районної філії Черкаського обласного  центру зайнятості Ломако Оленою Миколаївною  24-25 вересня  2018 року було проведено два профорієнтаційних  (уроки) семінари у  школах м. Звенигородки, метою яких  було  познайомити учнів з проблемою самовизначення, сформувати реальний погляд на вибір професії з урахуванням їх бажань,  можливостей та потреб ринку праці, мотивування учнівської молоді до вибору  актуальних на ринку праці професій.

Під  час  проведення  заходів  було проведено  тестування,  використовувався  опитувальник  професійної  спрямованості  Е. Клімова. У заходах взяли  участь  77 випускників. Зацікавленість  учнів професіями,  які  будуть  актуальними на ринку  праці в найближчому майбутньому, свідчить  про те,  що  випускники  свідомо і  зважено  підходять до  питання  вибору  професії.

Звенигородська  районна  філія  Черкаського обласного центру зайнятості спільно  з  відділом  освіти Звенигородської РДА запланували  ряд  профорієнтаційних  заходів  що  відбудуться  протягом  жовтня – листопада для учнівської молоді. Такі  заходи  як «День  відкритих  дверей  навчального закладу»,  а саме Звенигородського ЦППРК та  Звенигородської  філії СУЄМ, профорієнтаційні  (уроки) семінари з  учнівською молоддю, професіографічну екскурсію, калейдоскоп професій, акцію « Випускник 2019».

Саме фахівці служби зайнятості мають змогу професійно зорієнтувати молодь на вибір того чи іншого фаху, довести його значимість для працедавців конкретної території та економічні переваги для особи.

Спеціалісти центрів зайнятості мають можливість  у доступній формі  надати молоді інформацію, знання та вміння, аби належно підготувати їх до усвідомленого професійного вибору й застерегти від тих негараздів, які можуть виникнути власне через брак знань та навичок.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь