A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Приклади з організації громадських та інших робіт тимчасового характеру

Дата: 16.09.2016 11:07
Кількість переглядів: 1403

Фахівцями Звенигородського районного центру зайнятості активно проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота та ведеться тісна співпраця з роботодавцями , щодо організації , проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Так, Звенигородським районним центром зайнятості протягом  2016 року було працевлаштовано  на громадські роботи  85 осіб, на інші роботи тимчасового характеру 566 осіб.

На сьогодні, в умовах нестачі вільних робочих місць для постійної зайнятості, особливого значення набувають громадські та інші роботи тимчасового характеру. Як приклад успішної співпраці з органами влади та місцевого самоврядування можна привести організацію громадських робіт по інформуванню населення щодо оформлення житлових субсидії, упорядкування документації по субсидіях в Управлінні соціального захисту населення Звенигородської РДА та Юрківської сільської ради. З початку року на такі роботи працевлаштовано 19 осіб, до кінця 2016 року планується працевлаштування 12 осіб. Досягнуто згоди із Звенигородською міською радою, щодо виконання робіт  по упорядкуванню території міста. Так, за серпень-вересень 2016 року на громадські роботи до Звенигородської міської ради працевлаштовано 18 осіб з числа безробітних.  Позитивно відгукнулися про суспільну корисність громадських робіт голови  5 сільських рад , та Звенигородська міська рада, які наголосили,  що такі роботи допомагають виконати значну кількість робіт по упорядкуванню територій населених пунктів.

Щодо постійної та тісної співпраці по організації та проведення  інших робіт тимчасового характеру можна відзначити таких роботодавців :  СТОВ «Злагода»,  ФГ Лисяний Ю.П., ФГ «Володимир», СТОВ «Гришка», СТОВ «Стебне», ПП «Райагробуд», ТОВ «Сантехнікплюс». Дані роботодавці  виділили кошти на проведення тимчасових робіт з залученням безробітних, як на роботи виробничого характеру, так і на роботи по упорядкуванню населених пунктів до Дня Незалежності.

При особистому спілкуванні з представнитками органів самоврядування  всі вони  зазначають, що організація  громадських робіт дає можливість створювати додаткові робочі місця, а фінансування на умовах паритетності з центром зайнятості значно знижує навантаження на місцеві бюджети.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь