A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Успішні виступи піаністів

Дата: 26.06.2017 11:18
Кількість переглядів: 877

У кінці квітня — на початку травня відбулося кілька значних подій у мистецькому житті нашої школи. Це Всеукраїнський конкурс-фестиваль  для дітей та молоді "Весняний зорепад" у м. Черкаси, на якому учениця 3  класу фортепіано Аліна Качур (викладач Ольга Строїн) отримала диплом ІІ ступеня.

Надзвичайно важливою і складною за  вимогами була Всеукраїнська  музична олімпіада "Голос країни", де  успішно виступила краща учениця школи Каріна Хафіан. У віковій категорії від 12 до 13 років вона була нагороджена Дипломом лауреата ІІІ ступеня.

У класі викладача Ольги Строїн навчається ще одна обдарована дівчина — Марина Лаврінченко. У конкурсі виконавської майстерності обдарованих учнів мистецьких навчальних закладів Черкаської області вона отримала почесне І місце. У цьому ж конкурсі  І місце має Каріна Хафіан, ІІ місце — Зоряна Мисник; ІІІ місце отримала Анастасія Завідляк. Яскраво виступили Даша Зайченко — ІІ місце та Поліна Горобець — ІІ місце (викладач Інга Загородня),  Марина Гарбар — ІІІ місце (викладач Світлана Дяченко), Настя Бондаренко — ІІІ місце (викладач Юлія Бондаренко).

 6 травня у  Черкасах відбувся обласний конкурс, присвячений 177-ій річниці від дня народження П.Чайковського. Наші "зірочки" — Каріна Хафіан здобула  гран-прі, а Марина Лаврінченко отримала диплом ІІ ступеня. Дует піаністів у складі Каріни Хафіан та Марини Лаврінченко на обласному конкурсі творчих колективів учнів та викладачів ПСМНЗ отримав диплом І ступеня, а дует у складі Зоряни Мисник  та Діани Блискавки — ІІ місце (клас викладача О.Строїн).

 У травні  в Умані відбувся VІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс "Квітуча країна", на якому Каріна Хафіан  була нагороджена дипломом І ступеня. Диплом ІІ ступеня отримали Зоряна Мисник, Діана Блискавка (клас викладача О.Строїн) та Марина Гарбар (клас викладача С.Дяченко).  ІІІ місце зайняли  Аліна Качур, Анастасія  Завідляк (клас викладача О.Строїн), Владислав Надюк, Олександр Фільов та Ніна Бондаренко (клас викладача С.Дяченко).

 Диплом учасника  Всеукраїнського музичного конкурсу "Класичний меридіан", що відбувся у Києві,  отримала Каріна Хафіан.

Викладачі ДШМ щиро вітають учнів-піаністів з усіма перемогами і здобутками у навчанні та конкурсними виступами. Бажаємо міцного здоров'я, гарного літнього відпочинку, подальших творчих злетів, а випускникам Владиславу Надюку і Марині Гарбар — вступити до музичного училища.

 

За матеріалами районної

газети "Шевченків Край"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь