A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

У сесійній залі Звенигородської районної ради встановили сучасні камери відеоспостереження. Тепер за засіданнями можна буде стежити онлайн у високій якості HD.

Дата: 01.11.2015 11:20
Кількість переглядів: 958

Звенигородська районна рада в 2014 році одна із перших в Черкаській області запровадила систему онлайнтрансляції пленарних засідань та стала переможцем конкурсу в проекті "Школа демократичних правил та процедур для органів місцевого самоврядування України". Конкурс був організований Західноукраїнським ресурсним центром та реалізовується за фінансової підтримки UNDEF (Фонд Демократії ООН).

 

Метою проекту є запровадження кращих практик демократичних процедур у повсякденну роботу органів місцевого самоврядування. Задля підвищення рівня звітності, відкритості та прозорості у прийнятті рішень проектом передбачалося встановлення відеокамер у сесійній залі для прямої трансляції засідань в реальному часі. Депутати та працівники районної ради ради пройшли відповідне навчання у лютому 2015 року. Також сесією районної ради було прийнято рішення, яким зобов’язано всі сесійні засідання проводити з відеотрансляцією в режимі онлайн, також рішенням затверджено Положення про он-лайн трансляцію засідань сесій районної ради. Провівши всі технічні роботи, 3 листопада в сесійній залі представниками фірми ТзОВ «Техніка для Бізнесу» встановлено та налаштовано відеокамери. Відтепер всі сесії районної  ради, наради та інші заходи можуть в реальному часі транслюватися на сайті районної ради та будуть збережені в архіві відеозаписів і їх можна буде переглянути в будь-який час.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь