A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Змагалися кікбоксери

Дата: 26.06.2017 11:21
Кількість переглядів: 848

28-29 квітня у Рівному, в готельному комплексі "Айвенго", відбувся чемпіонат України з кікбоксингу за версією "WAKO" серед школярів. У ньому взяли участь близько 400 спортсменів з усіх областей України та команди Молдови.

До збірної Черкаської області увійшли троє спортсменів нашого міста, які принесли у скарбничку команди 3 призових медалі: Дживан Казарян — І місце (кік-лайт) та ІІ місце (лайт-контакт); Владислав Ямковий — ІІ місце (лоу-кік). Нагородження проводили голова федерації кікбоксингу України О.Павленко  та суддя міжнародної категорії  Ю.Зубов.

9 червня у Черкасах відбувся чемпіонат області з кікбоксингу. В ньому взяли участь кікбоксери клубу "Файтер" зі Звенигородки, які вперше виїхали на змагання.

Чудово провели свої поєдинки брати Коханчуки, Сергій та Олександр, в розділі кік-лайт  55 кг, вигравши свої напівфінальні поєдинки проти суперників з Умані та Черкас, за одноголосним рішенням суддів. У фіналі, між собою, Сергій став першим, а Олександр зайняв друге місце.

Успішно провів свій фінальний поєдинок  Влад Ямковий, в розділі фул-контакт 40кг, який за роздільним рішенням суддів зайняв ІІ місце.

Вдало провели свої бої: Михайло Левченко (63кг)  — ІІ місце в поєдинку з призером  чемпіонату  України (фул-контакт);  Ярослав Геращенко  — І місце у ваговій категорії до 70 кг та ІІ місце у ваговій категорії +73 кг (кік-лайт); Богдан Лазаренко (65 кг)— ІІ місце (кік-лайт), та Арсен Ільченко  (50кг) — ІІ місце (лайт-контакт).

 

За матеріалами районної 

газети "Шевченків Край"


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь