A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Система віддаленого доступу клієнтів Казначейства через Програмно-технічний комплекс «Клієнт банку – банк /Клієнт казначейства - казначейство» (ПТК «Клієнт казначейства – казначейство)

Дата: 30.10.2015 11:05
Кількість переглядів: 1479

Сучасний стан розвитку телекомунікаційних систем та інформаційних технологій, наявність необхідної нормативно-правової бази щодо використання електронного цифрового підпису створили всі передумови для запровадження повноцінного, юридично значимого, електронного документообігу в органах державної влади. За останні декілька років Державною казначейською службою України було проведено цілий ряд заходів щодо вдосконалення програмного забезпечення та автоматизованих систем, що використовуються органами Державного казначейської служби України.

 

Впровадження новітніх технологій створили передумови для створення системи дистанційного обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів органами Державної казначейської служби України. |Метою системи є спрощення та оптимізації взаємодії розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів з органами Державної казначейської служби України, впровадження електронного формату обслуговування клієнтів з використанням надійних засобів електронного цифрового підпису та сучасних інтернет-технологій. На сьогоднішній день казначейської службою впроваджується перший етап ПТК «Клієнт казначейства - Казначейство» в частині формування та передачі до органів Державної казначейської служби України платіжних документів з використанням електронно-цифрового підпису, формування та отримання клієнтами Державної казначейської служби України електронних виписок по рахунках.Ключовими моментами, які дозволять ефективніше обслуговування розпорядників бюджетних коштів всіх рівнів, є:

-  клієнти отримають можливість в режимі реального часу відстежувати стан рахунків;
-  дозволить оптимізувати витрати на підтримку процесу обслуговування розпорядників коштів всіх рівнів;
- досягається значний економічний ефект завдяки суттєвій економії часу, зменшення витрат на розхідні матеріали для друку та транспортування.
Більш детальніше з роботою програмно-технічного комплексу «Клієнт  Казначейства - Казначейство» рекомендуємо ознайомитись на офіційному сайті Державної казначейської служби України www.treasury.gov.ua в розділі «Електронні сервіси» або отримати пакет документів на електронний носій в управлінні Державної казначейської служби України у Звенигородському районі Черкаської області. Водночас повідомляємо, що установам, які будуть користуватися системою дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейства - Казначейство», фахівцями казначейства буде надаватися методологічна та практична допомога. Контактні телефони: 2 26 68.

Начальник управління   О.І. Опаленко


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь