A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Зробити вчасно вірний вибір – страховка від безробіття

Дата: 01.10.2019 11:44
Кількість переглядів: 520

Запорукою успішної кар’єри є правильний вибір професій. Фахівці служби зайнятості допомагають школярам визначитися у цьому. Так, провідний фахівець з профорієнтації Ломако Олена  провела профорієнтаційний урок 20.09.2019 для учнів 9-11 класів Звенигородської школи №2.

Відбулася дискусія щодо основних правил вибору професії. Фахівець Звенигородської районної філії Черкаського ОЦЗ наголосила, що при виборі професії необхідно користуватися принципом «Хочу. Можу. Потрібно». Тобто, поєднувати свої бажання з власними здібностями, знаннями, навичками, станом здоров’я. Фахівець також розповіла про консультаційну мережу «Моя професія», а саме про тестування за методиками: «Професійна мотивація - глибинні професійні інтереси й цінності», «Психологічні властивості особистості – психологічні схильності, схильність до певних видів професійної діяльності» та «Структура інтелекту – рівень розвитку інтелекту (ІQ) і специфіка структури здібностей». Учні виявили неабиякий інтерес до цього питання і вирішили обов’язково перевірити себе.

       Олена Ломако приділила велику увагу інноваційній інтерактивній розробці «Атлас професій майбутнього з доповненою реальністю». Учні пізнавали світ професій за допомогою смартфонів, на яких можна було переглянути 3D-контент, створений із залученням технології доповненої реальності. Школярі з захватом дискутували про затребуваність нових професій та свої професійні плани.

      Маємо сподівання, що випускники дійсно виберуть для себе хороший фах, стануть професіоналами своєї справи і матимуть успішну кар’єру у майбутньому.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь