A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

"Жінка року 2018"

Дата: 07.03.2019 12:06
Кількість переглядів: 1095

    Уже втретє за ініціативи районної ради на Звенигородщині проводиться конкурс «Жінка року». Його лауреатами стають найкращі представниці прекрасної статі нашого краю, котрі гармонійно поєднують роботу, творчість, родину і громадську діяльність. У кожної з яких своя історія успіху, своя доля, свої вподобання, свої досягнення, але всіх об’єднує і вирізняє серед інших те, що усі вони непересічні, яскраві особистості, люди які творять і рухають вперед історію рідного краю. 
      Підведення підсумків конкурсу та нагородження жінок-переможнець відбулося 6 березня в районному Будинку культури під час святкування Міжнародного жіночого дня. З головної сцени району лауреаток привітали та вручили подарунки, дипломи і квіти - депутати районної ради Циба Леонід Васильович, Шевченко Віктор Борисович, Фільченков Юрій Євгенійович, Голуб Олег Петрович, Цегельний Василь Васильович, Лебединець Сергій Миколайович, Алексєєв Юрій Олександрович, Шукало Дмитро Анатолійович, Коломійченко Долій Юрійович, Захаров Борис Володимирович, депутат обласної ради Озірний Олексій Антонович та депутат міської ради Каюк Володимир Сергійович.
        Тож, знайомтесь переможниці конкурсу «Жінка року 2018»:
  - В номінації «Земний янгол» - серед лікарів за високий професіоналізм, сумлінну працю, відданість обраній професії Кіненко Світлана Олексіївна – лікар-неонатолог Звенигородської центральної районної лікарні. Загальний стаж роботи Світлани Олексіївни за фахом понад 28 років, вона має вищу кваліфікаційну категорію за фахом "лікар-неонатолог". За період роботи в колективі зарекомендувала себе високопрофесійним спеціалістом. Виконує обов'язки голови профкому профспілкового комітету Звенигородської центральної районної лікарні.
  - В номінації „Кращий педагог” серед працівників у сфері освіти - Черненко Тетяна Валеріївна – вчитель початкових класів Звенигородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. Стаж педагогічної діяльності Тетяни Валеріївни 24 роки. Вона має вищу кваліфікаційну категорію. Неодноразово була дипломантом виставки "Освіта Черкащини". Є керівником творчої групи вчителів початкових класів, проводить навчальні семінари для педагогів району. За час роботи зарекомендувала себе кваліфікованим педагогом.
  - В номінації «Кращий дошкільник» - серед працівників дитячих садочків, за творчу працю, професійне виконання обов’язків - Попсуй Тамара Віталіївна – вихователь закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №1 "Оленка". Загальний стаж роботи Тамари Віталіївни за фахом понад 12 років.Вона дуже любить свою роботу, не уявляє свого життя без діточок. За час роботи зарекомендувала себе кваліфікованим педагогом. 
  - В номінації «Дбайливе серце» серед працівників сфери соціального захисту населення за сумлінну працю щодо соціального захисту пільгових категорій Колісник Тетяна Миколаївна – молодша медична сестра геріатричного відділення Звенигородського будинку-інтернату для інвалідів та престарілих. Загальний стаж роботи Тетяни Миколаївни 21 рік. В даному колективі вона працює 14 років. Тетяні Миколаївні притаманні такі чесноти як людяність, моральність, любов до ближнього, справедливість. Нагороджена Почесною грамотою Департаменту соціального захисту населення Черкаської ОДА, грамотою Звенигородської районної ради, грамотами будинку-інтернату. 
  - В номінації «Сестра милосердя» серед медичних сестер - Поштаренко Наталія Миколаївна – медична сестра загальної практики сімейної медицини. Загальний стаж роботи Наталії Миколаївни 20 років. Вона-голова Профспілкового комітету центру первинної медико-санітарної допомоги. За час роботи зарекомендувала себе кваліфікованим працівником.
  - В номінації «Руки, що творять красу » серед перукарів, майстрів манікюру і педикюру, косметологів - Музиченко Ларисо Мартинівна – майстрер-перукар чоловічого залу малого підприємства «Перукар». Стаж роботи Лариси Мартинівни перукарем становить 26 років. За час роботи зарекомендувала себе кваліфікованим працівником, не одному представнику чоловічої статі робила вишувані стрижки. 
  - В номінації «Кращий працівник культури» за талановитість, творчу наснагу, вагомий внесок у розвиток національної культури та духовності - Боровик Галина Василівна – заступник директора з навчально-виховної роботи, викладач класу сольного співу Звенигородської дитячої школи мистецтв. Педагогічний стаж Галини Василівни як викладача 38 років. За клопітку працю в 1996 році їй присвоєну вищу кваліфікаційну категорію та педагогічне звання "Викладач-методист". Як викладач сольного співу вона підготувала, навчила і виховала багато юних співаків. Її учні -активні учасники районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів. Двічі нагороджувалась почесною грамотою та Дипломом Міністерства культури України та почесними грамотами обласного та районного рівнів.
  - В номінації «Невтомна трудівниця» серед жінок робітничих професій та сфери надання комунальних послуг - Ткаченко Любов Леонідівна – листоноша центрального відділення поштового зв'язку Звенигородка – 2 Черкаської дирекції акціонерного товариства "Укрпошта". Стаж роботи Любові Леонідівни листоношою становить більше 33 років. Неодноразово нагороджувалась грамотами та подяками. ЇЇ, як кращого працівника, занесено на Дошку пошани підприємства.
  - В номінації «Жінка – берегиня роду» - серед багатодітних матерів району за високі почуття материнства, відповідальність, гідне виховання дітей Максимчук Віра Йосипівна – багатодітна матір, яка народила та виховала 10 дітей. Всі її діти сповнені материнської любові, уваги та тепла. Нагороджена почесним званням "Мати-героїня". 
  - В номінації «Щире обличчя торгівлі» серед працівників торгівлі - Лагода Тетяна Олександрівна – працює у магазині "Подарунки" у м. Звенигородка. Стаж роботи Тетяни Олександрівни за фахом «продавець» становить більше 40 років. Тетяна Олександрівна уважна до своїх клієнтів, вони прислухаються до її порад щодо вибору різноманітних товарів. З покупцями завжди ввічлива і привітна. За час роботи зарекомендувала себе кваліфікованим працівником.
  - В номінації «Бізнес-леді» серед приватних підприємців району за розвиток середнього і малого бізнесу та серед власників ресторанів та кафе-барів за розроблену концепцію, вишуканий асортимент меню, високу культуру обслуговування - Єременко Оксана Сергіївна - приватний підприємець. Оксана Сергіївна більше 10 років успішно займається підприємницькою діяльністю. У спілкуванні з колегами завжди доброзичлива, з партнерами і клієнтами – ввічлива і чемна, уважна до людей, тактовна, сумлінно ставиться до роботи. Разом із чоловіком виховують п'ятеро дітей.
  - В номінації «Жінка, що дарує надію » серед працівників, які працюють з дітьми з особливими потребами - Мудра Світлана Миколаївна – директор комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Звенигородської районної ради. За час роботи Світлана Миколаївна зарекомендувала себе, як відповідальний та кваліфікований керівник. У своїй діяльності Світлана Миколаївна пропагує ідею інклюзивної освіти, дотримуючись принципу: «Право на освіту мають усі діти!».
    На початку святкової програми до присутніх з привітальним словом звернувся організатор заходу голова районної ради Володимир Кучер та вручив Почесні грамоти районної ради «За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди Міжнародного жіночого дня»:
  - Ястремській Олені Леонідівні – старшому інспектору з кадрів державного підприємства «Звенигородського лісового господарства».
  - Саєнко Наталії Петрівні – заступнику директора з навчально-виробничої роботи Звенигородського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів.
  - Ткаченко Галині Василівні – методисту, керівнику зразкової поетичної студії «Ластівка» Звенигородського центру дитячої та юнацької творчості.
     Напередодні свята районна рада оголосила конкурс дитячого малюнку на тему «Моя мама найкраща». Взяли участь у корнкурсі майже сто учасників, серед яких журі визначило переможців: І місце – Акопян Аріана, ІІ місце – Романко Анастасія, ІІІ місце – Мілашенко Ярослава. Переможці конкурсу отримали подарунки і дипломи від голови районної ради та зі сцени привітали своїх мам віршованими рядками. Всі учасники, які приймали участь в конкурсі отримають дипломи і солодощі від районної ради.
    Не обійшлися урочистості і без традиційних фото та квітів усім жінкам, що завітали того сонячного, весняного дня до районного Будинку культури на свято ніжності, чарівності і краси.
    Святковий концерт для всіх присутніх приготували та від щирого серця подарували юні таланти, творчі працівники, аматори мистецтва та учасники художньої самодіяльності Шевченкового краю.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь