A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Рекомендації для керівників та працівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності щодо профілактики захворювань на коронавірусну інфекцію (COVID-19)

Дата: 19.03.2020 12:20
Кількість переглядів: 341

 

  1.  Запровадити щоденний температурний скринінг працівників управління. Не допускати до роботи працівників  з ознаками гострої респіраторної інфекції.  Працівники з симптомами гострих респіраторних захворювань інформують керівника про зміни у своєму стані,  повинні залишатися вдома (самоізоляція) та звернутись  телефоном до лікаря загальної практики-сімейної медицини.
  2. Обмежити особистий прийом громадян. По можливості проводити  прийом громадян у телефонному режимі або онлайн.
  3. На час введення карантину на території України обмежити проведення виробничих нарад, семінарів, лекцій  тощо.
  4.  Забезпечити необхідні умови для дотримання працівниками правил особистої гігієни (холодна  проточна вода, рідке мило, шкірний антисептик, одноразові рушники, серветки тощо).
  5.  Працівникам управлінь проводити регулярне миття рук з милом протягом не менше 20 секунд та/або  обробку рук спиртовмісним шкірним засобом (зі вмістом спирту не менше 60-80%  в кількості 3 мл на одну обробку).
  6.  Дотримуватися правил респіраторної гігієни (при кашлі та чханні прикривати рот і ніс серветкою або згином ліктя; відразу викидати серветку в контейнер для сміття з кришкою  з подальшою обробкою  рук  спиртовмісним антисептиком або миття їх водою з милом).
  7. Уникати близького контакту (відстань не менше 1,5-2 метри) з колегами по роботі.
  8.  Користуватися при необхідності  одноразовими захисними масками (за їх відсутності – багаторазовими), проводити  заміну, як тільки вони стануть вологими чи забрудненими, але не рідше чим через 3 години.
  9.   Проводити регулярне вологе прибирання всіх приміщень управлінь, при необхідності  здійснювати прибирання із використанням дезінфекційних засобів.  Для дезінфекції можуть використовуватись дезінфекційні засоби, які зареєстровані відповідно до законодавства та мають Висновки державної санітарно-епідеміологічної експертизи та рекомендації (інструкцію) щодо їх застосування. Дезінфекція може проводитись шляхом зрошення або протирання.
  10.  Необхідно проводити прибирання на робочому місці: дезінфікувати   поверхні, стільниці, дверні ручки бажано спиртовими антисептиками швидкої дії.   
  11.  Наскрізне провітрювання приміщень управління проводити кожні 2-3 години. 

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь