A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

Відбулось засідання 15 сесії 7 скликання Звенигородської районної ради

Дата: 12.06.2017 12:36
Кількість переглядів: 785

9 червня  відбулося засідання п'ятнадцятої  сесії сьомого скликання Звенигородської районної ради, яке провів голова районної ради Володимир Кучер.

В роботі пленарного засідання сесії взяли участь 25 депутатів районної ради, сільські голови району, заступники голови і начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники засобів масової інформації. На початку сесії  голова районної ради привітав голову Юрківської сільської ради за ІІ місце у обласному конкурсі "Краща сільська рада", яка в цей час отримувала нагороду в Черкаській обласній раді. На порядок денний було винесено 19 питань. В ході розгляду сесійних питань депутати приділили особливу увагу:  «Про внесення змін до рішення районної ради від 23.12.2016 №11-1 «Про районний бюджет на 2017 рік»; Про затвердження Програми забезпечення населення району, яке проживає в прогнозованих зонах хімічного забруднення промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин на 2017-2020 роки;  Про районну програму забезпечення інвалідів та дітей-інвалідів технічними засобами на 2017 рік;  ; Про виділення коштів для надання одноразової адресної матеріальної допомоги; Про затвердження списку присяжних; Про звернення до Президента України, Прем'єр-міністра України та Верховної ради України щодо тарифів на електроенергію, яка використовується для зовнішнього освітлення населених пунктів.

Жваве обговорення та дискусія виникли під час розгляду питання «Про районну цільову програму «Інноваційні навчальні заклади Звенигородщини» на період до 2020 року».

Із усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь