A A A K K K
для людей із порушенням зору
Звенигородська районна рада
Черкаська область

День відкритих дверей на підприємстві

Дата: 25.01.2019 12:38
Кількість переглядів: 554

22 січня 2019 року  Звенигородською районною філією був організований та проведений День відкритих дверей у фізичної особи-приватного підприємця Людмили Білоіваненко, яка здійснює діяльність на ринку праці району з 2007 року. Підприємець є власником магазину автозапчастин і на сьогодні має можливість прийняти на роботу продавця непродовольчих товарів.

Співпраця з найбільшими українськими та закордонними постачальниками автомобільних запчастин забезпечує повний асортимент автозапчастин та аксесуарів до всіх популярних марок авто.

На заході були присутні: власник Людмила Білоіваненко, директор Звенигородської районної філії Леонід Микитенко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Оксана Шпунт, безробітні (12 осіб).

Учасники Дня відкритих дверей оглянули приміщення магазину та складських приміщень, ознайомилися з асортиментом магазину, поспілкувалися з працівниками. Власниця магазину наголосила на специфіці та особливостях торгівлі автозапчастинами та складовими до автомобілів. «За довгий час роботи на ринку автозапчастин ми виробили власну стратегію яка дозволяє задовольнити  постійно зростаючий попит на якісні автозапчастини,» - зауважила Людмила Білоіваненко та ознайомила присутніх з мовами праці та вимогами до претендентів на роботу. 

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Оксана Шпунт детально розповіла  про співпрацю центру зайнятості з даним підприємцем та про можливості проходження навчання та підвищення кваліфікації у даного роботодавця. Звернула увагу присутніх на соціальні послуги, які надає служба зайнятості та надала роз’яснення щодо чинного законодавства України «Про зайнятість населення».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь